Facebook

Jacques Houdek i njegov tim vratili se iz Kijeva, evo što je poručio njegov violinist!

Autor: T. P.

Hrvatska je ponosna na Jacquesa!

Jacques Houdek i njegov tim vratili su se nakon sjajnog nastupa na Eurosongu u Kijevu u Lijepu Našu. Violinist Antun Stašić po povratku kući na Facebooku je objavio kratak komentar:

“Vratili se sretno kući! Bila je to jedna divna priča koja će ostati duboko pohranjena u srcu kao trenutak zajedništva i prijateljstva, čarobnih trenutaka našeg druženja te bajkovit nastup na pozornici Eurovizije. Hvala ti my friend Jacques što si mi dao povjerenje u snimanju pjesme i samom nastupu u Ukrajini. Hvala vam ljudi na ogromnoj podršci i pozitivi koju ste proizveli ovih dana. Biti na 9. mjestu od publike velika je čast, zato svima koji ste glasali veliko hvala!”, napisao je Antun Stašić ispod fotografije koju je objavio danas na društvenoj mreži.

Jacques Houdek i ekipa s pjesmom My friend osvojili su 13. mjesto na Eurosongu. Na velikoj eurovizijskoj pozornici Jacquesu se pridružilo pet mladih i iskusnih glazbenika. Među njima su prateći vokali Edgar Rupena, Matija Cvek i Alen Đuras, violinist Antun Stašić i violončelist Emanuel Pavon. Jacques je često isticao da mu je želja i san predstavljati Hrvatsku na Eurosongu i sad mu se taj san ostvario. I ono najvažnije, Jacques se usudio sanjati i uspio bez obzira na tišinu. I to je najvažnija poruka njegove pjesme.

Da je Jacquesova pjesma oduševila mnoge pokazuje i više od milijun pregleda njegove pjesme na YouTubeu. Komentari ispod nje bilježe predivne komentare podrške i pohvale te se mnogi čude što nije prošao i bolje s obzirom na to da je “otpjevao duet sam sa sobom”. U svakom slučaju, Hrvatska je ponosna na Jacquesa!

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.