PR

Hrvatska estrada dobila domaću Lady Gagu?

Autor: dnevno.hr

Inspiraciju za ovakav život dobila je na milanskoj umjetničkoj akademiji gdje se susrela s darovitim umjetnicima iz cijeloga svijeta i tamo se, kaže, ponovno rodila, ali i preporodila

Pjevačica Alex Ognjena sasvim je novo ime na domaćoj estradnoj sceni i svojim prvim pojavljivanjem neodoljivo podsjeća na slavnu američku pjevačicu. Na laskavu titulu domaće Lady Gage ova 30-godišnja Zagrepčanka iskreno se nasmijala kazavši da je odavno naučila kako se svaki original najlakše uspoređuje s nečim već postojećim, ali i da joj ovakve usporedbe imponiraju. Od malena su je, kaže, uspoređivali s Josipom Lisac i svaka takva usporedba njoj je zapravo veliki kompliment.

Kontroverznim nastupom, provokativnim izgledom i bez dlake na jeziku medijske pažnje sigurno joj neće nedostajati, a da od početka namjerava biti drugačija od ostalih kolegica pokazala je u svom prvom projektu. Styling, spot, make-up njezina je vlastita kreacija.

Glazbeni video za pjesmu “Zapalila bih grad” prepun je lascivnih scena i maštovitih odjevnih kombinacija, no provokativni stihovi, kaže Alex, imaju zapravo i vrlo jasnu društvenu poruku.

– Moja misija na svijetu jest potaknuti ljude na ljubav i pozitivno razmišljanje. Trebamo se društveno angažirati tijekom cijele godine, a ne samo sad pred Božić. Ja već godinama svojim umjetničkim radom potičem na poštivanje različitosti i širenju tolerancije u društvu. Ovakav audio-vizualni nastup moja je poruka konzervativnom društvu da samo prihvaćanjem i podržavanjem različitosti možemo napredovati, istaknula je ova nova kontroverzna figura na domaćoj estradi.

Inspiraciju za ovakav život dobila je na milanskoj umjetničkoj akademiji gdje se susrela s darovitim umjetnicima iz cijeloga svijeta i tamo se, kaže, ponovno rodila, ali i preporodila. Rodni grad ju je ograničavao, a nova iskustva rado želi prenijeti društvu u kojem je odrasla i gdje gradi svoju novu karijeru.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.