NIKOLA KNEŽEVIĆ

HANKA PALDUM U SLAVONSKOM BRODU ODRŽALA DVA KONCERTA ZA PAMĆENJE

Autor: dnevno.hr

Interes publike je bio toliki, da su za drugi koncert, u roku od samo 20 minuta nakon što su ulaznice puštene u prodaju, sve bile rasprodane!

Kraljica sevdaha Hanka Paldum održala je 8. i 9. ožujka dva spektakularna koncerta u Slavonskom Brodu, u koncert

ki​n​o-kazališnoj dvorani “Ivane Brlić-Mažuranić” gdje je zavladala tolika pomama za ulaznicama za koncert Hanke Paldum povodom Dana žena, da su iz uprave Grada Slavonskog Broda  morali organizirati i reprizni koncert.
Interes publike je bio toliki, da su za drugi koncert, u roku od samo 20 minuta nakon što su ulaznice puštene u prodaju, sve bile  rasprodane!

Tako je respektabilna koncertno-kazališna dvorana “Ivane Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu ugostila Kraljicu sevdaha u pratnji njezinog benda dvije večeri zaredom, a građani ne pamte da su ikada ljudi tako čekali u redovima da se domognu ulaznice za neki koncert.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.