HALID BEŠLIĆ nakon četiri duge godine ponovno u Areni Zagreb

Autor: dnevno.hr

Već sada rezervirajte dan zaljubljenih i iznenadite svoju bolju polovicu jer na taj dan će i ružu i romantičnu večeru, na najljepši način, zamijeniti odlazak na koncert ove glazbene legende

Prošle su čak četiri preduge godine, otkako je Halid Bešlić zapjevao u Areni Zagreb, a taj poseban doživljaj najavljuje za Valentinovo sljedeće godine.

Već sada rezervirajte dan zaljubljenih i iznenadite svoju bolju polovicu jer na taj dan će i ružu i romantičnu večeru, na najljepši način, zamijeniti odlazak na koncert ove glazbene legende.

Ulaznice od četvrtka, 14.12.2017., U PRODAJI preko sustava Ticketshop.hr !!! Ako gledamo posljednja dva koncerta, čini se kako Halid Bešlić svake četiri godine nastupa u Areni Zagreb, zato nemojte čekati da prođu još četiri već svoje ulaznice sada nabavite na vrijeme.

Ne voli se u ničemu ponavljati pa baš zato i nastupa tako rijetko u Areni, a mogao bi puno češće jer svaka bi bila rasprodana, ali kako kaže i sam Halid – Glazba nije profesija, glazba je nešto što se voli i u njoj ostajem do kraja. –

Publika ga obožava, njegove pjesme svojevrsne su himne za zaljubljene, duga prijateljstva i odlična zabava za dobro društvo.

U ovoj magičnoj brojci četiri, osim što svake četvrte godine puni Arenu Zagreb, krije se još jedna simbolika. Naime, upravo je Halidu pošlo za rukom da četiri puta dupkom napuni Arenu koja je mnogim njegovim kolegama nedostižan san, a onima koji je napune, kruna njihove karijere. Usudili bi se reći da je Halid puni kao od šale.

Iako skroman po tom pitanju, ako pitate Halida on samo želi da se on i njegova publika okupe na istom mjestu u isto vrijeme i zajedno zapjevaju pjesme poput Miljacke, Romanije, Malo je malo dana, Prvi poljubac, Tešanj… i mnoge druge predivne uspješnice.




Ovog Valentinova družimo se s Halidom !

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.