Marko Lukunic/PIXSELL

(FOTO) 20.000 POSJETITELJA U DELIRIJU: Dino Merlin spektakularnim koncertom raspametio Zagreb!

Autor: dnevno.hr

Bila je to kruna Dinine aktualne turneje Hotel Nacional koja već tri godine izaziva senzacije diljem svijeta.

Popularni sarajevski kantautor Dino Merlin ponovno je sinoć dokazao zašto suvereno vlada pozornicama diljem svijeta i slovi za jednu od najvećih balkanskih zvijezda svih vremena.

U rasprodanoj zagrebačkoj Areni priredio je spektakl za pamćenje za više od 20 tisuća ljudi koji su ga uglas pratili od prve do zadnje pjesme. Sve je prštalo od emocija, a mnoge dirljive poruke koje je Dino poslao obožavateljima, vratili su mu skandiranjem njegova imena.
Gromoglasnim ovacijama i aplauzom na kraju koncerta očarana publika nije mu dala da ode s bine pa se Merlin nekoliko puta vraćao na bis. Ukratko, sinoćnji dvosatni koncert u Zagrebu može se doista nazvati glazbeno-scenskom čarolijom. Bila je to kruna Dinine aktualne turneje Hotel Nacional koja već tri godine izaziva senzacije diljem svijeta.
-Doživjeti ovakav prijem kod publike, moj je veliki blagoslov. Tko ne bi poželio ovakvu noć? Zahvalan sam mojoj publici koja zna što želi. Oni su urednici svojih života, sami određuju koga će slušati i gdje će ići potrošiti svoje vrijeme. Nakon 30 godina karijere i dalje sam iskreno dirnut. Hvala moj Zagrebe, srce će mi eksplodirati od toliko ljubavi koju ste mi iskazali večeras! Volim vas, kazao nam je popularni kantautor nakon koncerta primajući čestitke brojnih prijatelja, suradnika i kolega.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.