PROMO

Emina Arapović predstavlja novi singl „Kad oči zatvorim“ (VIDEO)

Autor: dnevno.hr

Emina Arapović će nastupiti 1.prosinca 2016. na 14. Međimurskom festivalu u Čakovcu., te predstaviti singl „Kad oči zatvorim“

Emina Arapović predstavlja novopečeni singl „Kad oči zatvorim“. Nakon kraćeg predaha atraktivna Emina ovoga puta je zakoračila u novu glazbenu avanturu.

Klasičnu pop rock baladu Emina je odlučila napraviti u suradnji sa ekipom iz „Teške industrije“ gitaristom Vedadom Hadžiavdićem koji je zaslužan za glazbu, i bivšom vokalisticom Leom Mijatović koja potpisuje tekst. Za aranžman se pobrinuo Hrvoje Prskalo – Vidra iz banda Bang Bang koji je ujedno u suradnji sa Vedadom Hadžiavdićem odradio produkciju pjesme koja je snimljena u Dubravi u studiju „Zg Zvuk“.

Emina Arapović će nastupiti 1.prosinca 2016. na 14. Međimurskom festivalu u Čakovcu., te predstaviti singl „Kad oči zatvorim“

O pjesmi „Kad oči zatvorim“ Emina je rekla ukratko:„Kad Oči Zatvorim“ je klasična Pop-Rock balada kakve uvijek volim odpjevati jer se pjevaju iz srca, a punim plućima. Ovoga puta se radi o suradnji sa drugom autorskom ekipom. Nakon dugog i nadasve ugodnog razgovora sa Vedadom Hadžiavdićem iz Teške Industrije, poslušala sam demo na kojem je samo akustična gitara i Lein glas bio dovoljan da čujem da pjesma ima u sebi nešto što me privlači. Tako smo stvorili ovu pjesmu, koja u sebi nosi upravo tu spontanost, svježinu i ljepotu.”.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.