press

BRUNO MIČETIĆ TRIO u filmu!

Autor: dnevno.hr

„Beauty Of Your Soul“ drugi je studijski album Bruno Mičetić Tria, u kojem surađuje Dadom Marinkovićem, Gojkom Tomljanovićem, Goranom Rukavinom, Vojkanom Jocićem te Joeom Kaplowitzem koji je uz Brunu još od prvog albuma, a koji nas vodi na mirno i sigurno putovanje u svijet jazza, bluesa i balada.

Nakon objave drugog studijskog albuma u studenom, glazbu Brune Mičetića moći ćete poslušati i u filmu hrvatsko-irske produkcije.

Čak tri pjesme s albuma ”Beauty of your soul” producenti su odabrali kao soundtrack za film pod nazivom ”Get paid, get laid & get Lucky”. Pjesme koje će ukrašavati zvučnu podlogu hrvatsko-irskog spektakla su “Beauty of Your Soul”, “That’s What It Is ” i “Blues for P.G.”. Scenarist, redatelj i direktor fotografije je Goran Pavišić, sound mixer  Rob Flynn, a uloge igraju Adam Tyrrell, Demeter Wollen, Emily Perrott, Kieran McDonnell i Mark Cleary u ulozi Luckya.

„Beauty Of Your Soul“ drugi je studijski album Bruno Mičetić Tria, u kojem surađuje Dadom Marinkovićem, Gojkom Tomljanovićem, Goranom Rukavinom, Vojkanom Jocićem te Joeom Kaplowitzem koji je uz Brunu još od prvog albuma, a koji nas vodi na mirno i sigurno putovanje u svijet jazza, bluesa i balada.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.