Petar Glebov/PIXSELL

Bare opleo po estradi: Nema ‘rock n rolla’, danas vladaju Lady Gage i Lady čimpanze

Autor: A.P.

A prisjetio se i svog posljednjeg gostovanja u Šibeniku od kojeg su prošle četiri godine.

Danas će Goran Baren na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila održati unplugged koncert.

“Meni je lijepo svirati i sa i bez struje, uvijek nađem neku ljepotu. Bez pluga orem isto ka’ i plugom, to ti je oranje samo da vidiš”, rekao je za Šibenski portal uoči koncerta.

A prisjetio se i svog posljednjeg gostovanja u Šibeniku od kojeg su prošle četiri godine.

“Pa meni je u Šibeniku isto kao u Vinkovcima, samo s morem. Ova dva grada imaju puno zajedničkog jer su pretrpjeli rat, pretrpjeli su privatizaciju, Tuđmana, ove krokodile…ima tu dosta sličnosti, jedino što je ovdje more. Ovdje možeš gurnuti glavu u more i ostati trijezan, dok u Vinkovcima možeš jedino k’o noj u pijesak pa ostati glup”, kazao je.

Osvrnuo se i na domaću glazbenu scenu, ali i na šire stanje. Smatra da televizijom danas vladaju “Ladey Gugu i Lady čimpanze”.

“Ja ne stavljam cd Olivera Dragojevića, koji je car, ili Gibonnija, da budem iskren. Ne slušam danas nikoga, nema ništa, nema rock’n’rolla. Da mi dečko prasne tu gitaru i da iz tog udarca čujem istinu, da to nije foliranje i tek tako. Sve je danas “ajmo probat biti kao ovi, kao oni” . U Hrvatskoj, osim Bare i Majki, kvalitetne glazbe nema. Strana glazba je nešto drugo. Gledajte, na svijetu ima 6 milijardi ljudi, a nas ima 4 milijuna – istaknuo je navevši neka imena koja cijeni.




Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.