ARTEMIJA feat. MATIJA DEDIĆ ”UZMI ME (YAKKA REMIX)”

Autor: dnevno.-hr

„Remix za stvar 'Uzmi me' htio sam obraditi čim sam čuo na radiju jer sam veliki poklonik disco/soul/funk/jazz zvuka koji ovaj singl definitivno ima, ali je ljeto već bilo pri kraju.“ prisjeća se Yakka te dodaje kako ne sumnja da će remix biti slušan jer ima sve elemente soulful housea te nešto aktualno popularnog zvuka.

Prošlogodišnji singl Artemije ”Uzmi me” na kojem surađuje s Matijom Dedićem, dobio je novo, house, club remix ruho.

Fantastičnom Artemijinom vokalu i Matiji Dediću u pjesmi ”Uzmi me”, prošloljetnom singlu punom groova i vrućeg ljetnog pokreta, pridodao se i mladi, talentirani DJ Domagoj Jakić, poznatiji kao Yakka. Pjesma ”Uzmi me (Yakka Remix)” ovo ljeto će biti još jedna vrlo kvalitetna, urbana, domaća stvar koja će odzvanjati klubovima.

„Remix za stvar ‘Uzmi me’ htio sam obraditi čim sam čuo na radiju jer sam veliki poklonik disco/soul/funk/jazz zvuka koji ovaj singl definitivno ima, ali je ljeto već bilo pri kraju.“ prisjeća se Yakka te dodaje kako ne sumnja da će remix biti slušan jer ima sve elemente soulful housea te nešto aktualno popularnog zvuka.

Kvalitetu dosadašnjeg rada mladog Yakke potvrđuje AMBASADOR 2016, nagrada za naj single godine uz još dvije nominacije, za ‘naj remix godine’ i ‘naj tech house DJ-a godine’. AMBASADOR je nagrada portala ‘Klubska scena’ koji domaću elektronsku glazbu promovira više od 15 godina.

”Slušatelji radija uglavnom pozitivno reagiraju kad čuju house ritam na koji uleti vokal na hrvatskom. Želim da se to dogodi i u klubovima gdje očajno nedostaje nove domaće urbane glazbe, a tu imam i imat ću što ponuditi.” izjavio je Yakka povodom objave ovog singla, a mi ne sumnjamo kako će i ova verzija zaživjeti na radio stanicama!




Autor:dnevno.-hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.