FOTO: Nova BMW-ova psina grize čula vozača

Autor: K.K.

Ovaj auto izgleda fenomenalno, a SF 3D aplikacije se moraju vidjet da bi se u njih i povjerovalo.

Novi BMW-ov dvosjed Vision ConnectedDrive ima nos poput morskog psa i totalno novo tijelo, ali ono što je zanimljivo je izgled interijera i kao se on ‘ponaša’ prema vozaču.

Umjesto tradicionalnih instrumenata i upozoravajućih svjetla, BMW budućnosti će potrebne informacije pokazivati na 3D zaslonu u ravnini očiju eliminirajući tako nepotrebno skidanje pogleda s ceste.

Ovakav inovativni display već je predstavljen od strane BMW-a, no ono što je ovdje novost jest display u slojevima koji će vozaču omogućiti da potrebne informacije budu u prvom planu, a ostale u pozadini.

Suvozač će također dobiti svoj display izvan vidnog kruga vozača da može pretraživati glazbu, radio i sl. stvari. Nakon toga ih jednim klikom prebaci i pošalje vozaču.




Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.