Sakrij oglas
 Velièina slova SEXY SUBOTA

FOTO: Djevojke u uskim tajicama okupirale Posh

  • Autor: K.H.
  • Datum: srijeda, 09. ožujka 2011. u 17:39
Po prvi put u subotu navečer u klubu Posh, održan je reggaeton party po nazivom Descontrol, u sklopu kojeg se birala cura s najseksi oblinama.

U zagrebačkom Poshu sinoć se pod vodstvom DJ-a Makra Pola plesalo do sitnih noćnih sati. Ritmovi reggaetona, najritmičnije i najseksi glazbe na svijetu na partyju pd nazivom Descontrol, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Osim glazbe za doslovno bombastičnu atmosferu pobrinule su se sve posjetiteljice ovog partyja. Kako bi uz seksi glazbu i same bolje izrazile svoje zamamne obline, dress code – sexy tajice bio je obavezan. One djevojke kojima su tajice najbolje pristajale, osvojile su i vrijedne nagrade.

Partyju sinoć nisu odoljele ni mnoge poznate face poput Nikoline Pišek, Gorana Bregovića, Tončija Huljića, Petra Graše, Danijele Martinović i mnogih drugih.


  • Autor: K.H.
  • Photo: dnevno.hr
  • Datum: srijeda, 09. ožujka 2011. u 17:39
 

      
Zadnje vijesti
Magazin Što se to dogodilo Antoniji Blaće?! (FOTO)

Bila nam je lijepa i prije, ali sada...

Magazin Bob Dylan održao koncert za samo jednu osobu

Dylan je nastupio pred svojim 41-godišnjim velikim obožavateljem Fredrikom Wikingssonom koji je sam sjedio u drugom redu u koncertnoj dvorani.

Magazin Reperski pokušaj prve dame: Michelle Obama postala hit na Vineu repajući s repom u ruci(VIDEO)

Ona mu je odgovorila jezičnom igrom iskoristivši tako riječi "Turn up" (uzbuditi se) koje je promijenila u "turnip" (repa), a sve to u refren glazbenog hita "Turn Down For What".

Magazin VIDEO: Namjerno ispustio novčanik na ulici, pred kamerama i čekao da vidi što će se dogoditi! Rezultat će vas iznenaditi!

Korisnik YouTube kanala Michal Kujawa, namjerno je ispustio svoj novčanik na tlo usred ulice te skrivenom kamerom snimao što će prolaznici napraviti.

Izdvojeno
Najčitanije