Ivica Galovic/PIXSELL

(VIDEO) ELVIS DUSPARA: OPREZ – kurikularna reforma!

Autor: Elvis Duspara

Duspara u video citira dijelove knjige 'Anđeo u ofsajdu autora' Zorana Ferića koja vrvi opisima seksa, nasilja, silovanja te je prepuna psovki, ali nije samo ta knjiga sporna...

Elvis Duspara, kršćanki aktivist i publicist u svojem se video uratku osvrnuo na kurikularnu reformu i upozorio na sramotan sadržaj školskih lektira koje bi djeca trebala čitati. Duspara u video citira dijelove samo nekih kontroverznih lektira, kao što je knjiga Anđeo u ofsajdu autora Zorana Ferića koja vrvi opisima seksa, nasilja, silovanja te je prepuna psovki.

“Zar bi ovo naša djeca trebala čitati”, pita se Duspara.

“Sadržaj videa nije preporučljiv za gledanje jer se u njemu citiraju dijelovi knjiga koje su predložene kao lektira za djecu”, ističe on.

Uradak je nastao još prošle godine nakon prosvjeda, ali kako ponovno planiraju prosvjed možda je red da se narod podsjeti što je to za što oni prosvjeduju,.

Video pogledajte u nastavku:




Autor:Elvis Duspara
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.