screenshoot

(VIDEO) DOSAD NEVIĐENO: Malbaša ‘izbacio’ video ratnog karnevala s prve crte!

Autor: S. Vučković

Video koji datira iz veljače 1992. godine s područja sinjskog ratišta (peručko jezero) pokazuje kako su se hrvatski branitelji u rijetkim trenutcima odmora zabavili za vrijeme poklada. S kim su se i kako našalili, pogledajte u dosad neobjavljenom videu Petra Malbaše...

Petar Malbaša, nekoć ratni reporter HRT-a, vlasnik je bogate ratne arhive s prve crte bojišnice. Malo upućenija publika koja prati njegov rad dosad je mogla vidjeti brojne vrijedne zapise koji donose atmosferu onoga što su proživljavali hrvatski branitelji. Osim različitih situacija pri kojima Malbaša snima ratne zarobljenike, stradavanja, susret s Mladićem i Gotovinin čuveni “dril” generala i zapovjednika u Kninu, njegovi zapisi donose i brojne odgovore na pitanja o tome kakav je, zapravo, bio hrvatski vojnik.

Video koji datira iz veljače 1992. godine s područja sinjskog ratišta (Peručko jezero) pokazuje kako su se hrvatski branitelji u rijetkim trenutcima odmora zabavili za vrijeme poklada.

S kim su se i kako našalili, pogledajte u dosad neobjavljenom videu Petra Malbaše:

Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.