Ministarstvo branitelja

Ukida se registar branitelja

Autor: S. Vučković

"Hrvatski građani trebaju znati kome oni plaćaju i zašto oni to plaćaju, ako sakrivamo nešto, zna se zašto se nešto uvijek sakriva", komentirao je bivši ministar Predrag Matić.

Registar branitelja više neće biti dostupan javnosti niti će se tako zvati – najavio je ministar branitelja Tomo Medved za Dnevnik Nove tv.

“Predvidjeli smo da taj postojeći registar ustrojimo kao jedinstvenu evidenciju hrvatskih branitelja koji će biti dostupan službenim tijelima kao pokazatelj, odnosno kao dokaz sudjelovanja u Domovinskom ratu, Registar nema smisla, jer za svaku potvrdu branitelji ionako moraju obilaziti urede”, najavio je Medved.

Ovu je najavu komentirao i bivši ministar Predrag Matić:

“Hrvatski građani trebaju znati kome oni plaćaju i zašto oni to plaćaju, ako sakrivamo nešto, zna se zašto se nešto uvijek sakriva”

Autor: S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.