Igor Kralj/PIXSELL

TAKO SE TO RADI! Ministarstvo branitelja ODMAH REAGIRALO u slučaju bojnika HV-a zanemarenog u bolnici!

Autor: S. Vučković

Samo sat vremena nakon što smo objavili tešku ispovijest kćerke bojnika HV-a koji je u jednoj hrvatskoj bolnici doživio teško i ponižavajuće zanemarivanje, ovo se ministarstvo oglasilo sa željom da pomogne oboljelom branitelju i da dozna sve potrebne detalje

Ministarstvo branitelja postaje jedno od rijetkih koji svoju zadaću shvaćaju za ozbiljno i u službi su ljudi koje zastupaju. Ovo nije prvi put da odmah po objavi o braniteljima koji su se našli u bilo kojoj vrsti problema, zovu, mole za kontakt i smjesta reagiraju.

Samo sat vremena nakon što smo objavili tešku ispovijest kćerke bojnika HV-a koji je u jednoj hrvatskoj bolnici doživio teško i ponižavajuće zanemarivanje, ovo se ministarstvo oglasilo sa željom da pomogne oboljelom branitelju i da dozna sve potrebne detalje.

Za one koji nisu pročitali, podsjećamo kako je riječ o bojniku kojeg je njegova kćer (podatci poznati redakciji) u bolnici pronašla u prljavoj pidžami, zavezanog, opečenog, žednog i zatrovanog prevelikom dozom klavocina.

Iako je Udruga hrvatskih pacijenata odaslala apel na različite adrese zdravstvenih institucija, konkretan odgovor nije stigao do danas. Zato je, zahvaljujući našoj objavi, odmah reagiralo ministarstvo branitelja na koje, kako sada stvari stoje, branitelji uistinu mogu računati.

Ovakva efikasnost za nas je novost, obzirom da se braniteljskom populacijom bavimo godinama. Čini se kako je dolaskom novog ministra Tome Medveda, zapuhao neki novi vjetar zahvaljujući kojem će se branitelji Hrvatske imati gdje požaliti i zatražiti pomoć u bilo kojem obliku.

Stoga, hvala ministarstvu branitelja!

>>> ŠTO STE UČINILI S MOJIM OCEM? Hrvatskog bojnika u bolnici našla zavezanog, opečenog vrućom vodom, žednog, u ranama, OTROVANOG KLAVOCINOM!

Autor: S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.