screenshoot

SABOR NE VOLI VOJNIKE: Evo kakve uvrede trpe Culej i Glasnović (VIDEO)

Autor: S. Vučković

"Vi ste šteta i bavite se amaterskom analizom", kazala je Vesna Pusić zastupniku i hrvatskom branitelju Stevi Culeju.

Saborski zastupnici Stevo Culej i Željko Glasnović vrlo su često meta neukusnih komentara na koje oni vrlo rado i žestoko uzvraćaju.

Nakon što su se Vladimir Šeks i general Željko Glasnović posvađali na susretu članova Hrvatskog generalskog zbora pri čemu je Glasnović optužio hrvatsku politiku i HDZ zbog “gubitka hrvatskog teritorija u BiH”, do incidenta je došlo i u Saboru.

U pojedinačnoj raspravi HDZ-ov Stevo Culej je pohvalio rad Povjerenstva, no i izrazio sumnje oko prijašnjeg rada pa pritom prozvao Veljka Kajtazija i Vesnu Pusić za sukob interesa napominjući da su hrvatskoj napravili štetu:

– Vi ste šteta i bavite se amaterskom analizom – kazala mu je Vesna Pusić.

Ovo nije prvi put da se saborski zastupnici s visoka obraćaju našim vojnicima u Saboru. Vatreno krštenje Culej je imao još u drugom mjesecu ove godine kada mu se vrlo neukusno obratio jedan član SDP-a:

– Ako je suditi po gospodinu Culeju, rekao bih da domoljublje ima rok trajanja. A čak i ja to mislim! Gospodine, ono što ste napravili u Borovu Selu prošle godine na obilježavanju obljetnice stradavanja redarstvenika kada ste okrenuli leđa ministru unutrašnjih poslova s kojim se vi ne slažete, to nije domoljublje… Možda zato što se ministar s vama nije konzultirao oko nekih kadrovskih rješenja? I sada vi sudite, vi sudite… A nemam što dodati na to… Sramota… – kazao je vrlo neupućeni saborski zastupnik koji nije bio ni svjestan da je diranjem u Culeja i žrtve Borova Sela među kojima je i njegov rođeni brat, “otvorio Pandorinu kutiju”.

– Govoriti o Borovu Selu mogu ja… Ne vi, nitko ovdje, nego ja. Jer moj brat je tamo zarobljen, ranjen, odvučen u jedno dvorište i zatučen. Vi da pričate meni o Borovu Selu? Sram vas bilo! – odgovorio mu je Culej, a kako je to izgledalo, pogledajte na videu:




Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.