Facebook

PUPOVAC: ‘Ovo je nama neprihvatljivo’; PRAVOSLAVNI BRANITELJ: ‘Ti si nama neprihvatljiv’

Autor: dnevno.hr/fb

"Uspjeli ste uz pomoć moje šutnje, moje vlade. I od jučer više ništa neće biti kao prije", piše Mišić

Vukovarski branitelj  pravoslavne vjeroispovijesti, Predrag Peđa Mišić, bivši je zatočenik srpskih koncentracijskih logora. Kao pripadnik srpske nacionalne manjine nikada nije želio niti mogao stati uz Milorada Pupovca i SDSS. No, nedavno je istaknuo da je zbog jednog detalja na neki način promijenio mišljenje. Na to ga je “nadahnula” Pupovčeva ucjena, a o svemu smo i sami nedavno izvijestili.

Ovoga se puta Mišić ponovno “obračunao” s Pupovcem, objavivši na svojem Facebook profilu status u kojemu je Pupovca prozvao u kontekstu slučaja premještanja HOS-ove ploče iz Jasenovca u Trokut kod Novske. U nastavku prenosimo njegov status:

“U čije ime govoriš, iza koga se kriješ, osam posto glasova si dobio od srpske nacionalne manjine, računajući onu projevaru u Obrovcu.
Neću pisati o pločama, povicima, bio bih licemjer kao i ti. Nisam bio pripadnik HOS-a.

Ali ako su najčasniji sinovi tu oznaku nosili na odorama, za mene tu dvojbe nema, ako je mogla biti 91., mora biti i sad. Pravi razlog Vašeg ponašanja je samo pohlepa za novcem, čudno, kuna vam ne smeta?
A jos čudnije, ne smeta Vam gospodine Pupovac mauzolej Šoskovčaninu u “SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI”, odnosno u hrvatskom Borovu Selu.

Usput rečeno, tog Šoskovčanina su ubili pripadnici njegove bratije, odnosno četnici.

Nažalost, uspjeli ste uz pomoć bjelosvjetskih hohštaplera. Činom uklanjanja ploče na kojoj su ispisana imena časnih hrvatskih sinova, izbrisali ste i njih.

Ma da budem do kraja iskren, nemam čak ni pravo kritizirati Vaš rad, krivo mi je zbog mog nerada, šutnje, da jesam licemjer.




Uspjeli ste uz pomoć moje šutnje, moje vlade.

I od jučer više ništa neće biti kao prije.




Autor:dnevno.hr/fb
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.