Premijer se boji ponovnih zvižduka u Kninu! Iz protokola izbacili njegov govor!

Autor: M. Berić

Također ni vijence neće polagati zajedno, već će premijer to učiniti ujutro, nakon podizanja zastave na kninskoj tvrđavi.

Na sastanku organizacijskog odbora održanog u Zagrebu usuglašen je protokol za proslavu Oluje u Kninu. Odlučeno je da će predsjednica držati govor, a premijer ne.

Također ni vijence neće polagati zajedno, već će premijer to učiniti ujutro, nakon podizanja zastave na kninskoj tvrđavi. Predsjednica će, pak, vijenac za poginule položiti nakon mise u 11 sati.

Inače, protokol za proslavu Oluje nikada nije ovoliko kasnio, a razlog kašnjenja upravo su problemi u nemogućnosti dogovora s jedne strane MORH-a, a s druge Ureda predsjednice i Grada Knina.

Ranije je,  dogovoreno da nitko neće držati govore u Kninu, već će državnici to učiniti dan ranije, na svečanoj večeri povodom vojnom mimohoda.

U Vladi kažu da su se vijenci oduvijek polagali ujutro i da neka smisla prvo slaviti, pa polagati vijence kasnije. Isto tako naglašavaju da je ranije bilo dogovoreno da govora u Kninu neće biti.

U Uredu predsjednice ništa ne žele komentirati dok se službeno ne objavi protokol. Kažu da će predsjednica provesti cijeli dan u Kninu s braniteljima, piše N1.




Autor:M. Berić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.