Facebook

PRAVOSLAVNI BRANITELJ MILAKOVIĆU: ‘Srđane, o čemu pričate? Zločin su počinili naši sunarodnjaci!’

Autor: S. V.

"Kad jednom to shvatite, razmislite o čemu pričate, tko ste i što ste. Možda ćete vidjeti što su i koliki zločin počinili moji i vaši sunarodnjaci. Zbog toga prestanite dizati tenzije i bavite se nečim pametnijim...", poručio je Peđa Srđanu Milakoviću.

Srđan Milaković, zamjenik predsjednika općine Vukovar, svojom je izjavom o “jednostranom obilježavanju žrtava u Vukovaru” jako je naljutio pravoslavnog branitelja, Vukovarca Predraga Mišića – Peđu. Evo što mu je poručio:

“Jednostrano obilježavanje žrtve Vukovara… U ovim danima ne volim komentirati dnevno političke istupe pojedinaca, ali ovo ipak moram… Srđan Milaković, svjestan da gubi političku poziciju otkako je izbačen iz SDSS i ostavljen od mentora Pupovca, ovakvim izjavama ponovno uzburkava javnost. Svjestan da je politički izbrisan…

Gospodine Milakoviću, obilježavanje žrtve i zločina nad žiteljima Vukovara, Hrvata, Srba, Mađara, Rusina,Ukrajinaca, Nijemaca i ostalih žitelja od strane srbočetnika, JNA i ostalih zločinaca, nije nikako jednostrana jer su svi gore navedeni bili u koloni i na dostojanstven način obilježili ovu tragediju.Vi gospodine Milakoviću niste predstavnik Srba niti ćete to biti.Vi ste jednostavno potrošena roba od strane vašeg mentora. Kad jednom to shvatite, razmislite o čemu pričate, tko ste i što ste. Možda ćete vidjeti što su i koliki zločin počinili moji i vaši sunarodnjaci. Zbog toga prestanite dizati tenzije i bavite se nečim pametnijim…Moji roditelji su Srbi, a vaši?”

Autor:S. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.