Facebook

POBJEDA! Damir Markuš oslobođen optužbi, suborci oduševljeni!

Autor: S.V.

Znači li ova Markušova pobjeda i konačno priznanje njihovog grba kao legalnog, preostaje vidjeti. U međuvremenu, brojni suborci i prijatelji Damira Markuša putem društvenih mreža proslavljaju ovu pravnu pobjedu.

Iako je Damir Markuš, HOS -ovac koji se zbog nošenja grba s natpisom ZDS našao pred sudom, izjavio kako jedva čeka suđenje, sud je s lakoćom ustvrdio kako krivnje nema te ga je oslobodio svih optužbi.

Sudac Prekršajnog suda Malivuk Jovanović oslobodio je vukovarskog dragovoljca i konstatirao da je pozdrav “Za dom – spremni” legalan pozdrav HOS-a!

Podsjetimo, Damir Markuš bivši je pripadnik HOS postrojbe koja je statutom ozakonila grb s prvim bijelim poljem i natpisom Za dom spremni. Upravo zbog korištenja ovog znakovlja, Markuš se našao pred sudom.

Znači li ova Markušova pobjeda i konačno priznanje njihovog grba kao legalnog, preostaje vidjeti.

U međuvremenu, brojni suborci i prijatelji Damira Markuša putem društvenih mreža proslavljaju ovu pravnu pobjedu.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.