Hrvoje Jelavic/PIXSELL

OPROŠTAJ od prijatelja, suborca i dragovoljca Domovinskog rata: Anto, hvala ti na svemu što si učinio za svoj grad i svoj narod

Autor: Dnevno.hr

Neka ti je laka hrvatska zemlja, počivao u miru Božjem

Dana 19.10.2016.god., u svojoj 69. godini života, zauvijek nas je napustio naš prijatelj i suborac, dragovoljac Domovinskog rata Ante-Tonćo Pehar-Žiga.

Ispraćaj će biti u četvrtak 20.10.2016. godine u 16:00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg, priopćili su iz Udruge dragovoljaca Mostar.

Pokop pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“.

Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi Sv. Petra i Pavla u Franjevačkoj.
Iskrenu sućut u ime Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HB Mostar i Udruge organizatora otpora HVO u BiH, upućutili su njegovoj supruzi Miomiri, sinu Tinu, kćerki Tei, te ostaloj rodbini.
“Dragi Anto, hvala ti na svemu što si učinio za svoj grad i svoj narod u onim najtežim sudbonosnim trenucima Domovinskog rata, ne žaleći ni sebe ni svoju obitelj. Mi, tvoji suborci, prijatelji, s neizmjernim poštovanjem i tugom duboko u našim srcima, čuvat ćemo uspomenu na tvoj lik. Sjećanje na tebe živjet će vječno.

Neka ti je laka hrvatska zemlja, počivao u miru Božjem”.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.