screenshoot

NOVINAR OBJAVIO DIRLJIV VIDEO: ‘Bio je heroj Domovinskoga rata, a jeo je u pučkoj kuhinji!’

Autor: S. Vučković

Stojić je i ovog puta preko društvene mreže oduševio svoje vjerne pratitelje, a osvrnuo se na sudbinu hrvatskog branitelja Dejana Mijalkovića-Zmiju:

Hrvatski novinar i neumorni borac za boljitak malog čovjeka, Gordan Stojić, objavio je zanimljiv video u kojem iznosi još jednu nepravdu u nizu. Stojić je i ovog puta preko društvene mreže oduševio svoje vjerne pratitelje, a osvrnuo se na sudbinu hrvatskog branitelja Dejana Mijalkovića-Zmiju:

“U Pulu sam došao da bih se pokušao odmoriti. Bez daljnjeg, bilo mi je lijepo. svi prijatelji bili su na broju. I ni u snu nisam nosio crno odijelo. l zašto bih? Ali, nažalost u Puli je umro moj prijatelj Dejan Mijalković-Zmija. Mislim da bi bio zadovoljan onim što sam o njemu rekao i ne bi mu smetalo što nemam odijelo…”, komentirao je Gordan stojić svoju objavu, a što je rekao o svom pokojnom prijatelju, možete pogledati na videu:

Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.