Patrik Macek/PIXSELL

NEZADOVOLJSTVO ĐAKIĆEM: ‘Jedino se medijski može do vas… Odstupite!

Autor: T. Budak

"Naime, obraćajući se Vašoj tajnici dobivao sam samo drske i bezobrazne odgovore, pa čak i prijetnje. Naravno, Vas nikad nije bilo na radnom mjestu predsjednika moje udruge, a po odgovorima koje dobijam vjerovatno nećete ni biti nikada", kaže Momir Stojanac.

Hrvatski branitelj i predsjednik UHBLPTSP Solin, Momir Stojanac, bezuspješno pokušava doći do predsjednika HVIDRA-e RH, Josipa Đakića a sve kako bi ukazao na probleme s kojima se nose ratni vojni invalidi. Stoga mu se odlučio obratiti medijski:

“Uvaženi gospodine Đakiću,
nakon više desetaka puta pokušaja stupiti s Vama u kontakt, pa čak i nakon osobnog dolaska u Zagreb u ured HVIDR-e, Galovićeva 10, sve u vezi pomoći i informacija invalidima domovinskog rata i meni osobno, preostaje mi jedino da Vam medijski pokušam privući pažnju.
Naime, obraćajući se Vašoj tajnici dobivao sam samo drske i bezobrazne odgovore, pa čak i prijetnje. Naravno, Vas nikad nije bilo na radnom mjestu predsjednika moje udruge, a po odgovorima koje dobijam vjerovatno nećete ni biti nikada. Ne ulazim u Vaše razloge odsutnosti, ali s obzirom na Vašu toliku zauzetost drugim obavezama, smatram da ne možete adekvatno voditi Vašu i našu udrugu HVIDR-a RH te Vas molim da odstupite od iste jer vjerovatno ima ljudi koji su stručni i imaju dovoljno svog vremena da preuzmu tu dužnost.
Nadam se pozitivnom odgovoru, uz pozdrav jednog od Vaših nezadovoljnih članova”

Momir Stojanac- Moke

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.