screenshoot
screenshoot

NEUGODNA OBAVIJEST: Branitelji, oprez! U Srbiji niču nove optužnice, riječ je o desetcima tisuća! Evo proširenog popisa…

Autor: T. Budak

"Na tim popisima se nalaze od dragovoljaca, HRVI-a, pa do saborskih zastupnika. Uglavnom se traže dragovoljci Domovinskog rata, jer su se prvi digli u obranu Hrvatske, a sudionici obrane Istočne Slavonije posebno su im zanimljivi!", kaže se na ovom portalu.

Po pisanju portala HOŠ, u Srbiji niču nove optužnice protiv hrvatskih branitelja. Uz već poznat i javno dostupan popis na kojem se nalazi 341 branitelj, sada se špekulira o desetcima tisuća protiv koje se vode istrage i pripremaju optužnice.

“Na tim popisima se nalaze od dragovoljaca, HRVI-a, pa do saborskih zastupnika. Mole se branitelji, dragovoljci, HRVI, i svi oni na koje se odnosi ova obavijest, da posebice obrate pozornost i neka ne idu u druge zemlje, a posebno u Srbiju. Uglavnom se traže dragovoljci Domovinskog rata, jer su se prvi digli u obranu Hrvatske, a sudionici obrane Istočne Slavonije posebno su im zanimljivi!”, kaže se na ovom portalu.

Popis 341 branitelja možete naći OVDJE

Autor: T. Budak

ZADNJE VIJESTI