Facebook

NAPRAVILI SMO ODLIČAN POSAO U RATU…Za razliku od naših službi koje nas ne znaju zaštititi od progona

Autor: S. Vučković

Ubrzo nakon ovog priopćenja, Mišić je iskoristio priliku da se obrati Hrvatima pravoslavne vjeroispovijesti.

“Naši generali i branitelji svoj su posao u ratu odradili odlično za razliku od naše diplomacije i tajnih službi, koji ih nisu u stanju zaštititi u miru od progona Beograda, a sada i Sarajeva. Posljednji događaji u Orašju samo potvrđuju ranije zahtjeve Hrvatske konzervativne stranke da hitno treba revidirati Zakon o oprostu, privesti pravdi sve one koji su počinili zločin tijekom Domovinskog rata nad nedužnim hrvatskim pučanstvom, kako u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini.

Ne očekujmo pomoć izvana, pometimo najprije u svojoj kući i ponašajmo se konačno kao pobjednici u ratu”, istaknuo je u priopćenju za medije predsjednik Odbora za branitelje HKS-a Vukovar  Predrag Peđa Mišić.

Ubrzo nakon ovog priopćenja, Mišić je iskoristio priliku da se obrati Hrvatima pravoslavne vjeroispovijesti:

– Ovo je poruka i svim pripadnicima srpske nacionalne manjine, da Miloradu Pupovcu, tom čovjeku opasnih namjera, jednom zauvijek kažu – dosta. Dosta je i njega i njegove velikosrpske politike. Ima nas koji ćemo vam se suprotstaviti i ne dozvoliti vam da širite mržnju i ideju o ugroženosti. Došlo je vrijeme da to shvatite i odete s političke scene jednom zauvijek, a onaj tko ti daje to pravo nije puno bolji od tebe.

Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.