Facebook

MARKUŠ: ‘Ograđujem se od onog cirkusa na trgu, ovo nije put kojim ide HOS!’

Autor: S. Vučković

"Očekujem da će nakon cirkusa na Trgu Bana Jelačića, HSP prekinuti suradnju sa A-HSP-om. Ovo nije put HSP-a i HOS-a kojim treba ići. A njihovo je pravo neka rade kako hoće, ali sa mnom u istom košu NE!", jasan je Markuš.

Damir Markuš, jedan od najaktivnijih hrvatskih branitelja, veteran i dragovoljac HOS-a koji je i sam prošao sudsku kalvariju zbog nošenja legalnog grba svoje postrojbe, apsolutno je zgrožen Keleminčevim performansom na zagrebačkom glavnom trgu:

– Očekujem da će nakon cirkusa na Trgu Bana Jelačića, HSP prekinuti suradnju sa A-HSP-om. Osobno se ograđujem, a očekujem to i od HSP-a. Neka svatko radi kako želi, ali ovo nije put HSP-a i HOS-a kojim treba ići. A njihovo je pravo neka rade kako hoće, ali sa mnom u istom košu NE! – objavio je Markuš koji se može pohvaliti velikim brojem sljedbenika, a koji se s njim potpuno slažu:

“Ono postrojavanja na trgu, sa crnom odorom, nije hrvatska za koju smo se borili. Ono treba svatko osuditi i ono nema nikakve veze sa HOS-om, koji je branio hrvatsku. Osuđujem onakve postupke. Ovo je bio čisti cirkus”, kaže jedan od komentatora posta Damira Markuša.

Ovo nema veze s HOS-om ni pravaštvom. Davat prisegu Trumpu u najmanju ruku je smiješno a ujedno i tragično.Ima nas koji smo sugurno veći desničari od njih u to sam uvjeren.Ovaj performans na trgu nikome ne donosi ništa dobra a ponajmanje časnim ljudima HOS-a”, slaže se drugi.

“Ta stranka nema s pravaštvom veze, kakvi su to pravaši koji prisežu stranome vladaru, predsjedniku Amerike, a pozivaju se na Starčevića i govore da su za dom spremni. Toliko o ”pravaštvu” tih cirkusanata i velikom ”pravašu” Kelemincu koji nakon svakog svog cirkusantskog nastupa završi u pritvoru. Starčević se može okretat u grobu… tko se sve danas zove pravašem…”, samo su neki od siline komentara koje krasi zajednički zaključak:

HOS nema zajedničke poveznice s istupom čelnika A-HSP udruge!




Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.