Facebook

MARIO MAKS SLAVIČEK BEZ CENZURE: ‘A gdje je sada šator? Gdje su prosvjedi?’

Autor: S. Vučković

"Što kazati... GDJE JE SAD ŠATOR pred Saborom i Pantovčakom recimo? GDJE SU PROSVJEDI? GDJE JE GENERALSKO-BRANITELJSKO-HDZ-ovska "elita"? Što se čeka sa uhićenjem Bajića, Mesića, Josipovića", pita se Slaviček...

Kao i uvijek, vrlo izravno i bez dlake na jeziku, hrvatski branitelj Mario Maks Slaviček komentirao je uhićenja pripadnika HVO-a u BiH:

“Uhićuju hrvatske branitelje, naše Hrvate….A politika i vlast zbunjena i izgubljena. Nije na to bila pripremljena i spremna.

Ali jesmo bili spremni mi, mi koji smo Bogu vjerni ! i na to smo upozoravali… Badava.

Što kazati… GDJE JE SAD ŠATOR pred Saborom i Pantovčakom recimo? GDJE SU PROSVJEDI? GDJE JE GENERALSKO-BRANITELJSKO-HDZ-ovska “elita”? Što se čeka sa uhićenjem Bajića, Mesića, Josipovića i njihovih suradnika za koje se zna kako su dilanjem dokumenata i svojim izjavama kako o Domovimskom oslobodilačko-obrambenom ratu u RH ali i u BiH počinili veleizdaju..I tom izdajom pokrenuli hajku na hrvatske branitelje…

Sutra će nam se kraj ovakvih “naših državnika” usuditi i u Hrvatskoj upadati u naše kuće i uhićivati nasu našoj zemlji, ionako slobodno “istražuju” već poodavno po Hrvatskoj razne strane sigurnosne službe i to nesmetano…

Zanimljivo je kako se ta uhićenja i prodaja uvijek događa kako pod vlašću SDP-a i HDZ-a. Kako taj kako uvijek taj “Hrvatski, Domoljubni, Vjerodostojni” HDZ to dopusti baš kao i SDP ne štiteći interese niti birača, niti državljana a posebice ne hrvatskih branitelja… Čujte vi njih! Oni su zatečeni, oni nisu znali, njih je to iznenadilo a vlast su?

Ništa od toga jer Hrvatskom ne vladaju hrvatske opcije. Gdje je akcija zaštite Hrvatske i Hrvata gospodo zastupnici, premijeru, predsjednice? Trebaju li hrvatski branitelji uzeti stvari u svoje ruke?Sada je na snazi licemjerje i poznata hrvatska šutnja.

Čekaju poltroni i beskičmenjaci koje je postavila EU i NATO što će im gazde reći neka smiju učiniti. Što se čeka sa ukidanjem abolicije i uhićenjima četnika,terorista i agresora ima ih preko 20000 u RH, što se čeka sa prekidom diplomatskih odnosa,zatvaranjem granica prema BiH i srbiji, bojkotom roba i usluga, prometovanja i drugim akcijama osim diplomatskih nota i prijepiske koja ne donosi ništa? .

Gdje je akcija zaštite Hrvatske i Hrvata gospodo zastupnici, premijeru, predsjednice? Trebaju li hrvatski branitelji sami uzeti stvari u svoje ruke i početi se sami štititi? Ponekad me je sramota zvati se hrvatskim braniteljem i Hrvatom jer se tako zovu i oni koje sam ovdje spomenuo… a to po svojim djelovanjem pokazalo se, nisu.”

 

Autor: S. Vučković