screenshoot

MAKS SE OBRUŠIO NA ‘PLAĆENIČKA PISKARALA’: ‘Sram vas bilo, niste se ni rodili dok smo ratovali!’

Autor: S. V.

"Vas koji tako promišljate, nismo li i mi čuvajući vaše guzice i danju, i noću, pod kišom metaka, granata, po kiši, snijegu, ledu i zimi danima, mjesecima i godinama svoje mirovine pošteno zaslužili izgubivši mladost i zdravlje? ", pita se Maks ljutit na novinare koji "čačkaju" po braniteljskim mirovinama.

Poštovani hrvatski puče, mi hrvatski branitelji smo Vas oslobađali od komunizma, velikosrpske agresije a ne od Vaše imovine i zarade, od toga su Vas „oslobodili“ crvenoplavi drugovi iz Komiteta.

Najamnička i plaćenička novinarska pera koja plaćaju oni koji su hrvatsku i hrvatski narod pokrali opet u „main stream“ medijima krivnju za stanje u državi prebacuju na nas hrvatske branitelje, na nas koji smo za razliku od njih i njihovih šefova za Hrvatsku dali sve, mladost, zdravlje, dušu i imanje. Za razliku od svih njih i onih koji nas danas prozivaju, etiketiraju i blate.

Potpuno bezobrazni, tendenciozni i zločesti, napisi i tekstovi novina i mnogih portala iz kuhinje UDB-e i ratnih profitera koji za pljačku Hrvatske koju su sami proveli danas, prikrivaju okrivljujući za stanje države i naroda nas nas. One koji su za i oslobođenje Hrvatske od velikosrpske agresije najzaslužniji nas – hrvatske branitelje. Iako se dade primjetiti kako napadaju novinarska plaćenička piskarala kao i takovi komentatori vezano za naša mirovinska primanja, primanja koja nam je država po zakonu koji je sama donijela omogućila i dodijelila, primanja i zakonska prava koja smo zaslužili prolivši svoju i tuđu krv na bojištu, dok mnogi komentatora nisu niti rođeni, a ako jesu nisu svoje glave izložili kako bi branili i oslobodili Hrvatsku od velikosrpske agresije i komunizma koji su izgleda i njima u glavu usadili oni kojima vjeruju, čije stavove i politike promoviraju i njeguju. Nadalje, ne vidim kako Vi vrli „novinari“ napadate one koji su rasprodali ili za kunu kupili firme a poslije ih rasprodali i uništili, ne vidim kako Vam smetaju milijuni koje već 70 godina primaju partizani ( Još uvijek ih ima 16 000) …Vidim samo kako je mnogima mozak ispran od tuđinskih medija, vidim kako nemate časti niti dostojanstva prema onima koji su stvarali Hrvatsku, vidim da Vam Hrvatska sama po sebi po tome nije važna, nije jer udarate u njene temelje na nas koji smo izlagali živote za njenu i Vašu slobodu.

Znadete li kako su stradalnici i invalidi ( ima nas svega 72 000) odnosno branitelji svega 6% tereta mirovnskog sustava RH? Šest posto!!! Tko li su korisnici drugih 94% pitate li se, znadete li ili Vas to ne zanima ,kad već brinete o izdacima države u tom smislu. I da, i sam sam u mirovini, imam 30 gelera u tijelu, a u rat sam otišao sa 18 godina na poziv savjesti, domoljublja i mojih prijatelja kojima niste niti do gležnja Vi koji ovdje u „hrvatski medijima“ po njihovim kostima pljujete. Zaslužio sam svaku lipu, svaki cent primanja, za svaki sat, dan, mjesec i godinu pod granatama, spavanja pod vedrim nebom, na kišim, snijegu, ledu. I u konačnici kad biste imali hrvatske gene, imali bi hrvatske časti, hrvatskog dostojanstva i hrabrosti Vi osobno braniti svoju zemlju i biti u našim cipelama, točnije čizmama ali niste.. Niste imali volje, želje, potrebe ili niste imali hrabrosti. Kad vidim komentare i napis kako su borci NOR-a svoje mirovine zaradili, moram Vas pitati sve Vas koji tako promišljate, nismo li i mi čuvajući vaše guzice i danju, i noću, pod kišom metaka, granata, po kiši, snijegu, ledu i zimi danima, mjesecima i godinama svoje mirovine pošteno zaslužili izgubivši mladost i zdravlje? Onaj tko je bio u ratu ne bi nikada želio neka se rat ponovi, ali eto ja uisitnu želim neka ga bude što prije i neka onda Vas koji ste po nama pljuvali granatiraju, ubijaju i sakate. Neka se smrznete, neka Vam ubiju onog s kojim ste samo minutu prije kraj vatre objedovali, neka Vas poprska krv Vašeg oca, sina, brata ili prijatelja dok mu granata ili mina raznosi tijelo…. Neka Vam četnici siluju žene, kćeri i majke, neka Vas ubijaju kao pse kraj „tarabe“, neka Vam se za groba ne zna kad ne razumijete što smo od sebe Vama dali, mi koji smo Vas nesebično i bez kalkulacija branili. Neka Vas , neka Vam bližnje umotaju u hrvatski brajak, baš onakav koji Vam je mrsko postaviti na kuću kad je hrvatski praznik, neka čujete počasni pucanj dok Vam bol razdire dušu jer ste ostali bez, oca, majke, sina, brata…Ma neka Vas… Poželio sam vam tužan i bijesan sve ovo, neka mi Bog na tome oprosti jer drugo, čini se mnogi od Vas koji nas danas pljujete po najboljim hrvatskim sinovima i kćerima niste ni zaslužili. Možda kad biste to što sam Vam pobrojao proživjeli, možda biste nas onda poštivali…

Imate li Vi koji danas pljujete po hrvatskom vojniku, hrvatskom branitelju uopće pojma kako Vas opet obmanjuju i Vama manipuliraju oni koji su dok smo mi ratovali Hrvatsku privatizirali, sebi i svojima podijelili silne milijarde dionica, a onda donijeli zakon kojim bi eto kao nešto dali i onima koji su hrvatsku branili dok su je oni pljačkali? Imate li ? Nemate…

Ne smetaju Vas silne nevladine udruge koje troše stotine milijuna kuna kako bi rastočili i uništili sve Hrvatsko? Ne smetaju Vam i ne pišete o pljački i privatizaciji koju su drugovi SDPHDZ odradili i time se obogatili, ne pišete o tome kako su vlasnici medija u kojima pišete i pljujete po nama došli do tih medijskih kuća, za to nemate hrabrosti, časti i novinarske etike… Nemate jer ste najamnici, miševi nakon rata iz rupa izašli…

Ne smetaju Vam Pusići, Pupovci, Stanimirovići, Milanovići, Sanaderi, Kosorice, Plenkovići i Mesići koji Vas iz dana u dan kasiraju varajući Vas, podmećući i obmanjujući Vas…




Iako nitko od nas nije išao u rat radi novca, zar nakon ranjavanja, logora, mučenja nismo zaslužili mir i mirovinu? Mirovine i odlazak u mirovinu pokrenula je politika i političari kako bi mi danas bili žrtvena janjad i kako biste Vi na nas pljuvali, dočim oni crveno-plavi drugovi iz Komiteta koji su državu opljačkali, rasprodali i koji su Vas i Vaše roditelje zadužili, ostavili bez nade, bez budućnosti i primanja lijepo žive od politike, a Vi umjesto da ste kivni na njih i njih prozivate pljujete po nama….Sram Vas bilo! Toliko od mene a Vi sada navalite svim oružjima, pljuvanjima i podmetanjima navikli smo mi hrvatski ratnici i izdržali i teže stvari jer smo BOGU VJERNI – ZA DOM SPREMNI ! A Znam Da Vam Smeta….

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE




Mario Maks Slaviček

Autor:S. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.