Marko Mrkonjic/PIXSELL

Krik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara: ‘Shizofreno je da Milanović osuđuje srpsku jurisdikciju za koju je suodgovoran’

Autor: T. P.

"Ne zaboravite da za Milanovićeve vlasti najbolji studenti s rektorovom nagradom nisu mogli dobiti radno mjesto jer nisu dio KP-SDP-a ili HNS-a", istaknuo je među ostalim Josić.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je na konferenciji za novinare birače da 11. rujna, na prijevremenim Parlamentarnim izborima, ne glasaju za listu Narodne koalicije kao niti za listu Bandić Milan – 365 – Stranka rada i solidarnosti.

“Ne želimo vam govoriti za koga glasovati, ali vas pozivamo ne glasujte za Milanovićevu nenarodnu koaliciju i ne glasujte za Milana Bandića.

Ne zaboravite da je Milanović za svog mandata objeručke prihvatio regionalnu jurisdikciju Srbije. Milanovićev SDP i njihovi koalicijski partneri odgovorni su za strahote koje je prošao ne samo Veljko Marić, nego koje prolaze svi hrvatski dragovoljci i branitelji. Shizofreno je da sada isti taj Milanović osuđuje srpsku jurisdikciju za koju je suodgovoran.

Ne zaboravite lex Perković-Milanović-Josipović kojim je Milanović štitio hladnokrvne ubojice.

Ne zaboravite da je Milanovićeva vlast razbila lubanju maloljetnom hrvatskom dragovoljcu Darku Pajčiću i brutalno privodila i zatvarala nevine dragovoljce i branitelje – jer štitimo ustavno-pravni poredak.

Ne zaboravite da je Milan Bandić sve to šutke promatrao, s Titovim bedžom na reveru.

Ne zaboravite da za Milanovićeve vlasti najbolji studenti s rektorovom nagradom nisu mogli dobiti radno mjesto jer nisu dio KP-SDP-a ili HNS-a.

I ne zaboravite da je Milanovićeva vlast sistematski raseljavala Hrvatsku, posebice Slavoniju.

Ne želimo vam govoriti za koga glasovati, ali vas pozivamo ne glasujte za Milanovićevu nenarodnu koaliciju i ne glasujete za Milana Bandića”, jasan je bio predsjednik Stožera Tomislav Josić.

Prisjetio se i Darka Pajičića, rekavši da je njegovu “lubanju razbila Milanovićeva vlast” koja je brutalno provodila i zatvarala nevine dragovoljce i branitelje kao da niti za vrijeme vlasti Zorana Milanovića najbolji studenti s  rektorovom nagradom nisu mogli dobiti radno mjesto jer nisu dio, kako su naveli, „KP SDP-a ili HNS-a“.

Autor: T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.