Facebook

JE LI OVO MAKSOV NAJBOLJI OSVRT? ‘Tako se, znači, obračunava s neistomišljenicima? Trebali smo ih poslije rata sve likvidirati?’

Autor: S.V.

"Stoga imam im jednima, drugima i trećima kao Hrvat, hrvatski vojnik kazati slijedeće..."

Moja reakcija na izjavu gospodina druga Juraja Hrženjaka kako Hude Jame ne bi bilo da nije bilo ustaša objavljenoj u glasilu srbijanske nacionalne manjine u Hrvatskoj zvanoj Novosti, a koje HRVATI plaćaju 3,5 milijuna kuna godišnje. Hrvati plaćaju da bi ih se vrijeđalo, obezvrijeđivalo naše pretke, rođake, djedove i stričeve, da bi se pljuvalo po težnji hrvatskog naroda za slobodom. Zašto to dopuštaju „hrvatske vlasti“? Bi li to dopustili drugovi iz komiteta činiti Hrvatima da je ostao stari njima najdraži komunistički režim i država? Činjenice kazuju kako ne bi….Već biste bili hapšeni, isljeđivani i dobili dugogodišnje zatvorske kazne a list bi bio zabranjen. I zato….

Imam im jednima, drugima i trećima kao Hrvat, hrvatski vojnik kazati slijedeće:

Citirajući ću Dr. Ivu Korskog židova iz Osijeka koji je napisao Bibliju Hrvatskog nacionalizma koja se proučava i na američkim sveučilištima u kojoj piše:

” Hrvatski nacionalizam je obrana hrvatske zajednice i hrvatskih predaja od svih unutarnjih ili vanjskih snaga koje žele tu zajednicu osloboditi ili joj oduzeti njezin poviješću oblikovani značaj. Taj nacionalizam jača kao obrambena kategorija kada postoji veća ugroženost, a slabi kada nema ugroženosti. “

Razvidno je vrlo štetno, kroz medijusku agresiju kao nastavak ratnih sukoba u kojima su izgubili oružani boj DJELOVANJE SRBO-KOMUNISTIČKIH MEDIJA pod krinkom ANTIFAŠISTA KOJE PLAĆA HRVATSKI NAROD kroz HRVATSKU VLAST putem poreza.

Stoga imam im jednima, drugima i trećima kao Hrvat, hrvatski vojnik kazati slijedeće:

Po logici gospodina druga Juraja Hrženjaka i takvih, negdašnjih SKOJ-evaca, komunista i partizana koji su branili i čuvali diktaturu proletarijata ubijajući i bacajući u jame sve neistomišljenike MI HRVATI smo pogriješili što nismo postupali na način koji opravdavaju kad smo OSLOBODILI HRVATSKU od njihova režima (barem smo tako mislili).




Trebali smo slijedom ove njihove doktrine i logike nakon Domovinskog Oslobodilačkog Obrambenog rata postupiti po njihovoj doktrini sve ih lijepo eliminirati, likvidirati i ne bi nam nitko zamjerio jer eto po antifašistima, komunistima i partizanima tako se obračunava sa neistomišljenicima i neprijateljima države i naroda???

Tko je kakav bio u prošlosti vidi se iz sadašnjosti, naime teza kako su hrvatski nacionalisti i hrvatski nacionalizam genocidni kao i državno uređenjei država za koje su se tada borili pada u vodu. Pada u vodu jer se po ponašanju i odnosu potomaka Ustaša i NDH vidi kako se ponaša hrvatski nacionalist, hrvatski domoljub i vjernik.

Hrvat vojnik sin, unuk ustaša pruža život poraženom protivniku, Hrvat nacionalist vojno-politički poraženom neprijatelju kao zabludjelom od svoga stada tzv. Hrvatu oprašta a kroz pomirbu i amnesti-aboliciju težeći miru u slobodnoj, samostalnoj novonastaloj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj zvanoj Republika Hrvatska, Taj isti Hrvat, vojnik, nacionalist razrješava grijeha, progona i osvete nad onima koji njegovu državu i njegov narod ubijaju,trpaju u logore, progone sa kućnih ognjišta amnestijom i abolicijom..To pokazuje tko je, koja ideologija i čiji režim,d ržava vlast, čija zastava,grb i oznake i čiji te vojnik je postao, bio i ostao genocidan slijedeći ideologiju komunizma, komunističke partije, kominterne i diktature proleterijata danas perfidno umotane u frazu antifašizam.




I kako se nama Hrvatima pobjednicima u nametnutom ratu kojeg su pokrenuli nasljednici i pripadnici komunističke partije Jugoslavije (kasnije Srbije) i njihovih pandana u RH kako nam se topraštamo, oslobađamo i aboliramo vlastite krvnike to vraća? Opstruiranjem, degradiranjem, potkopavanjem i blaćenjem branitelja od strane tih istih stvorova koji su se zahvaljujući tim našim dobročinstvima i našoj borbi za demokraciju, putem te iste demokracije dokopali političkih poluga kroz stranke nasljednice ideologije režima kojeg smo pobijedili. Podrivanjem države za koju lažno

tvrde kako je nastala na komunističkoj ideologiji i klasnoj borbi, rekoh ranije danas umotanoj u naziv i frazu antifašizam. E gospodo, negdašnji drugovi, neće proći ta Vaša teza koju ste lažima branili desetljećima. Naše žrtve nisu samo brojevi, poput lažnih cifri kojima optužujete Hrvatsku državu i narod. Vi i vaš 10-ti po rangu krvnik J.B.Tito ćete odgovarati, a istina će Vas pobijediti.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.