Facebook

JAVIO SE ERCEG: Ja, kao HRVI, s gađenjem se ograđujem od ove ustaške proslave – SMRT FAŠIZMU – SLOBODA NARODU!

Autor: T. Budak

"Pozivam sve slobodoljubivije građane Republike Hrvatske da mi se pridruže u aktivnoj borbi protiv fašizma i domaćih izdajnika i terorista - ustaša. Pozdravljam sa ponosom ratnika, Smrt fašizmu - sloboda narodu", napisao je Erceg.

Zoran Erceg, osoba koja se deklarira kao branitelj, iako to mnogi spore, javnosti je posto poznat onog trenutka kad je počeo s “miniranjem” braniteljskog prosvjeda u Savskoj. Ovog puta, zasmetala mu je proslava obljetnice VRO Oluja:

“Želim naglasiti da se danas, 20 godina nakon rata osjećam duboko nesretan i posramljen.

Dobro se sjećam da sam na današnji dan, 1995. godine bio presretan što Dalmacija napokon prestaje biti okupirana i odsječena od ostatka svijeta.

Dok na današnji dan, 5.8.2016. god. na proslavi Oluje po ulicama Knina marširaju ustaše koje slave poraženi ustaški režim, izdajničku i zločinačku, kvislinšku vojsku ja se kao hrvatski ratni vojni invalid, kao hrvatski ratni veteran želim sa gađenjem prema takvim, snažno ograditi od ovakve sramotne proslave Oluje.

Želim se solidarizírati sa svim onim koji su zaplašeni i koji se osjećaju ugroženo zbog ove demonstracije ustaške političke moći u Republici Hrvatskoj.

Moje simpatije su danas sa svim ugroženim građanima Republike Hrvatske, osobito u Kninu sa Srbima pravoslavne vjere ali i svim građanima Lijepe Naše bilo koje druge vjere zbog ovog marša ustaša.

Moje nade okrenute su antifašistima, bez obzira bili vjernici ili nevjernici.

Danas, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i na Dan hrvatskih branitelja došao je dan da se snažno suprotstavimo opasnom hrvatskom fašizmu baš kao kako smo to učinili 1991. godine kada smo se suprotstavili srpskom fašizmu.

Ovaj ustaški sramotni iskaz političke i vojne moći poziv je svima nama ratnim veteranima i antifašistima da je došao dan kada trebamo reći svi zajedno ustašama : “Dosta je, ja se vas ne bojim”.
Pozivam sve slobodoljubivije građane Republike Hrvatske da mi se pridruže u aktivnoj borbi protiv fašizma i domaćih izdajnika i terorista – ustaša.
Ako danas ne iskažemo snažnu volju da se sa ponosom okrećemo protiv svih silnika a na stranu slabijih onda nam naša djeca u vrlo skoroj budućnosti neće oprostiti što moraju živjeti u ustaškoj državi straha i terora.

Pozdravljam s ponosom ratnika, Smrt fašizmu – sloboda narodu.

Autor: T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.