Facebook

GENERAL POZVAO BRANITELJE! ‘Udružimo se i otkrijmo huligane, ovo je veleizdaja!’

Autor: T. Budak

"Za čin veleizdaje potrebna je zatvorska kazna gdje će biti zatvoreni na odjelu skupa s pedofilima i cinkarošima. Ako su ti huligani taoci svojeg identiteta, hrvatska država ne smije biti taoc njihova vandalizma", napisao je Željko Glasnović na svom profilu.

Povodom nemilog incidenta na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Češke u Francuskoj, oglasio se i general Željko Glasnović:

“Jugoslaveni u Hrvatskoj su glavni razlog zašto se mi danas nismo maknuli niti politički, niti ideološki od 1946.

Anacionalna bagra koja patološki mrzi samu ideju hrvatske države opet je kriva za veleizdaju. Swastika na Poljudu je njihovo maslo.

MUP treba objaviti njihova imena i adrese kao prvi korak. Slijedi oduzimanje imovine plus novčane kazne za nanesenu štetu državi.

Za čin veleizdaje potrebna je zatvorska kazna gdje će biti zatvoreni na odjelu skupa s pedofilima i cinkarošima.

Ako su ti huligani taoci svojeg identiteta, hrvatska država ne smije biti taoc njihova vandalizma.

Pozivam sve braniteljske udruge da se udruže ne samo u osudi kriminalnog čina nego i otkrivanju počinitelja.




Dok sudovi izriču simbolične kazne i MUP upada u hrvatske domove u Metkoviću, navodno za provjeru prebivališta, ORJUNAška manjina nastavlja svoju sabotažu protiv hrvatske države”.

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.