Petar Glebov/PIXSELL

(FOTO) Hrvatsko vojno učilište otvorilo vrata na jedan dan! Pogledajte kako je bilo

Autor: dnevno.hr/Hina

Novi diplomski studij Vojnog pomorstva, koji je ovom prilikom predstavljen, Hrvatsko vojno učilište je pokrenulo u suradnji sa Sveučilištem u Splitu

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” u vojarni “Petar Zrinski” u Zagrebu u subotu se održava Dan otvorenih vrata, a posjetiteljima su prezentirani preddiplomski sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga RH te uvjeti i način upisa na studij Vojnog inženjerstva i Vojnog vođenja i upravljanja.

Prezentirani su i kadetska prava i obveze te vojna obuka, a posjetiteljima je također omogućen obilazak Kampusa kao i  razgledavanje taktičko-tehničkog zbora, izvijestili su na internetskim stranicama HVU “Dr. Franjo Tuđman”.

U sklopu Dana otvorenih vrata predstavljen je i program školovanja za vojnog pilota, a posjetitelji imaju priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona.

Autor:dnevno.hr/Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.