Facebook

FAJTER HOS-A POSTAO DOGRADONAČELNIK! ‘ Kampanja je bila izrazito prljava od strane nervozne partije’

Autor: S.Vučković

"Kod nas se orila pjesma od Thompsona “Lijepa li si”, a znate koja se pjesma orila prije 4 godine? ''Ne može nam nitko ništa''... Pa i to nešto govori", kaže Damir Markuš - Kutina

Damir Markuš Kutina, hrvatski branitelj, pripadnik HOS-a, od jučer pripada I političkom svijetu. Markuš je, naime, postao dogradonačelnikom njegove rodne Kutine, a njegov uspjeh nije iznenadio. Kutina je, naime, bio djelotvoran I prije ovog političkog angažmana pa je tako sudjelovao I sam organizirao brojne humanitarne akcije, brinuo za obitelj Marić, intezivno radio na oživljavanju priče o HOS-u a I pokretač je inicijative podizanja spomenika palim suborcima.

Markuš je, dakle, zamjenik gradonačelnika Kutine i to na listi HDZ-ovog kandidata Zlatka Babića, koji je osvojio 49,56 posto glasova birača.

Evo njegovog komentara:

– Hvala svima na povjerenju, sada slijedi 4 godine rada i reda. Kampanja je bila izrazito prljava od strane nervozne partije i pomagača, nekoliko pomagača hrvatskih branitelja, nažalost. Ali ok, to je demokracija. Jal, ljubomora, nešto više? Vidjet će se. Sad znam zašto toliko podmetanja, bojali su se, s pravom. Ponavljam, i Sonja kao zamjenica i ja ćemo volontirati. Jedan primjer od sinoć nakon objave rezultata… Kod nas se orila pjesma od Thompsona “Lijepa li si”, a znate koja se pjesma orila prije 4 godine? ”Ne može nam nitko ništa”… Pa i to nešto govori. Nema euforije, sad maksimalno napraviti sve za našu Kutinu, za ljude, za budućnost – riječi su novog dogradonačelnika Kutine.

Referirajući se na prljavu kampanju i “nervoznu partiju”, Markuš je podsjetio na letke koji su preplavili Kutinu, a na kojoj je njegova ratna fotografija s natpisom “Ajmo Kutina – Za dom”, s veliki, istaknutim slovom “u” na plakatu.

Autor:S.Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.