Facebook

Ekskluzivno za Dnevno: Stavimo HOS-ov amblem na FB, to je otpor neprijatelju!

Autor: Dnevno.hr

U izjavi za Dnevno.hr Šešelj je prokomentirao razloge pokre​tanja ove inicijative

M​aloljetni dragovoljac HOS-a Denis Šešelj pozvao je sve pripadnike,​ ​simpatizere Hrvatskih obrambenih snaga (HOS-a) te sve prijatelje da postave amblem HOS-a na mjesto profilne slike na društvenoj mreži Facebook.

“Pokrenuo bi​h​ jednu inicijativu ako je želite prihvatiti, naravno​,​ vi koji hoćete! Predlažem da oznaku HOS-a stavimo kao profilnu sliku! To je jedan vid otpora neprijatelju koji mi u ovom trenutku pada na pamet!” napisao je Šešelj.

U vrlo kratkom roku mnogi njegovi prijatelji prihvatili su tu inicijativu te su je podijelili na svoje Facebook profilne stranice.

U izjavi za Dnevno.hr Šešelj je prokomentirao razloge pokre​tanja ove inicijative.

“Većina političara u zemlji kalkulanti ​su, pa tako i obični ljudi​. Stoga me je ponijela misao da nešto pokrenem što je logično i provedivo, a isto tako i analitički da vidim tko je tko na toj društvenoj mreži. Ako je netko ljevičar i protivnik toga, ja ga poštujem ako se ne uključi u inicijativu, ali biti suprotno, a ne podržati ovu inicijativu uistinu je dno dna. Ako povučemo paralelu s izvornim pravaštvom, a to je jedna liberalna opcija tada ne dolazi u obzir nikakva zabrana nego sloboda za koju se većinom zalažu naši briselski političari.”

“Predlažem aktualnoj vlasti da ukine Pavelićevu monetu kunu jer je očito gadljiva Pupovcu,​ ​Štromaru i ekipi​,​ a nama je gadljivo gledati njihove džepove pune Pavelićevih kuna. Jasno je iz ovog svega da se tu radi o kon​senzusu” ironično zaključuje Šešelj​.​




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.