Marko Lukunic/PIXSELL

Branitelji Vukovara: Ograđujemo se od onih koji bez naše suglasnosti rade spomen ploče, dokumentarne filmove poginulim suborcima’

Autor: dnevno.hr

"Sve ostalo što se trenutačno provlači kroz medije ili se šalju pozivnice za donatorske večeri, za financiranja pojedinih ideja, a u svezi naših suboraca, s nama nema nikakve veze niti mi u tome sudjelujemo i od istog se ograđujemo", poručuju

Satnije HOS Vukovar oglasila se službenim priopćenjem povodom treće obljetnice pogibije Vijolete Antolić.
NJihovo priopćenje prenoimo u cijelosti:
“Danas je tužna treća obljetnica pogibije naše Vijolete Antolić, pripadnice samostalne satnije HOS Vukovar! S tugom i ponosom mi njeni suborci prisjećamo se naše Vicky . Zbog nje i svih ostalih naših poginulih suboraca i prijatelja ne dopuštamo da se njihove pogibije koriste neprimjereno!
Mi branitelji Vukovara i Bogdanovaca, pripadnici vukovarske satnije HOS-a, ovim se priopćenjem ograđujemo od svih koji samoinicijativno, bez nase suglasnosti kao i bez suglasnosti obitelji rade spomen ploče, dokumentarne filmove, koncerte te osobito razne donatorske večeri, a u vezi naših pokojnih i nestalih suboraca!
Trenutačno smo zajednički sa organizatorima u Katunima u razradi spomen obiljezja za naseg pokojnog suborca Josipa Abela kao i memorijalnog turnira u Vukovaru za Jeana Michela Nicoliera.
Sve ostalo što se trenutačno provlači kroz medije ili se šalju pozivnice za donatorske večeri, za financiranja pojedinih ideja, a u svezi naših suboraca, s nama nema nikakve veze niti mi u tome sudjelujemo i od istog se ograđujemo.”

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.