screenshoot

BRANITELJI SVE MASOVNIJE BRANE LELJAKA: ‘Svjesni smo da nije čovjek bez mane, ali…’

Autor: S.V.

"Smatramo da gospodin Leljak nije čovjek bez mane, ali to ne dovodi u pitanje činjenicama potkrijepljena njegova postignuća u otkrivanju zločina, što ostaci još uvijek jugokomunističkih snaga u Republici Hrvatskoj potpomognuti istomišljenicima s područja cijele bivše tvorevine Jugoslavije žele staviti u drugi plan na taj način sprječavajući da se otvore arhivi KPH i da se napokon dozna tko je a tko nije odgovoran za zločine", kaže se u priopćenju Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije.

Iz Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije poslali su priopćenje u kojem daju potporu Romanu Leljaku koji se bavi otkrivanjem istine o zločinima počinjenima od strane komunističkog režima nakon Drugog svjetskog rata, prenosi portal 53. Odlučili su reagirati priopćenjem potaknuti pisanjem raznih novinskih kuća i novinara kojima Republika Hrvatska nikada nije “sjela”.

“Mi kao Koordinacija udruga proisteklih iz domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije podržavamo rad gospodina Romana Leljaka na otkrivanju istine o poratnim zločinima iza 2. svjetskog rata, koje su prema hrvatskom narodu i drugim domoljubima počinili naredbodavci i egzekutori pobivši više desetaka tisuća nevinih ljudi bez suda i prilike na obranu. Svjedoci smo hajke na istog, navodeći njegovu prošlost, a sve u cilju kako bi omalovažili njegovu ulogu u otkrivanju Hude Jame i drugih stratišta, te kako bi sačuvali mit o pravednosti i poštenju komunističkog režima.

Smatramo da gospodin Leljak nije čovjek bez mane, ali to ne dovodi u pitanje činjenicama potkrijepljena njegova postignuća u otkrivanju zločina, što ostaci još uvijek jugokomunističkih snaga u Republici Hrvatskoj potpomognuti istomišljenicima s područja cijele bivše tvorevine Jugoslavije žele staviti u drugi plan na taj način sprječavajući da se otvore arhivi KPH i da se napokon dozna tko je a tko nije odgovoran za zločine.

Stoga dajemo bezrezervnu podršku gospodinu Leljaku i drugima koji se bore za istinu i pravdu te da kosti svih živih zatrpanih u svim jamama budu sahranjene kako i dolikuje svakom ljudskom biću.”, potpisao je predsjednik Koordinacije Srećko Telar.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.