screenshot/YouTube

BRANITELJI IDU U OSIJEK NA FOLK KONCERT! ‘Što ćemo tamo raditi? To je mala tajna, idemo ‘podići’ atmosferu’

Autor: S. V.

"Zvali smo osječku HVIDRA-u da reagira na ovu sramotu, no oni su kazali kako je taj koncert "privatna stvar" te da na to ne mogu utjecati. Reagirat ćemo zato mi odlaskom na koncert, a što ćemo tamo učiniti, naša je mala tajna. Svakako, "podići " ćemo atmosferu", kazao je Momir Stojanac, predsjednik UHBLPTSP Solin.

Braniteljska udruga UHBLPTSP Solin uz potporu raznih drugih braniteljskih udruga sprema se na odlazak u osječki klub gdje će na samu obljetnicu pada Vukovara nastupiti srpski pjevač Dejan Matić:

– Zvali smo osječku HVIDRA-u da reagira na ovu sramotu, no oni su kazali kako je taj koncert “privatna stvar” te da na to ne mogu utjecati. Reagirat ćemo zato mi odlaskom na koncert, a što ćemo tamo učiniti, naša je mala tajna. Svakako, “podići ” ćemo atmosferu – kazao je Momir Stojanac, predsjednik UHBLPTSP Solin.

Podsjetimo, osječki noćni klub “Rockatiki” najavio je koncert srpskog pjevača Dejana Matića i to za 18.11.2016., na 25-godišnjicu pada Vukovara. Ako je suditi po njihovoj Facebook stranici, odaziv je velik o mnogi će se, umjesto za Vukovar, uputiti na narodnjački koncert. Što će učiniti i kako će odreagirati hrvatski branitelji koji će također posjetiti klub, ostaje vidjeti…

>>> SRAMOTA! Srpska folk zvijezda u Hrvatskoj nastupa na obljetnicu pada Vukovara!

Autor: S. V.

VEZANE VIJESTI

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.