screenshoot/YT

BRANITELJ SRČANO BRANI LELJAKA: ‘Predsjednice, premijeru, ne dajte da ‘udbašija’ uništi arhivsku građu!’

Autor: T. Budak

"Romana Leljaka nećete i ne možete zaustaviti! HRVI, branitelji, hrvatski narod i Crkva katolička su uz njega!", poručio je ovaj branitelj

Ivo Vranić Buva, dragovoljac Domovinskog rata s Banovine, ima samo lijepe riječi za Romana Leljaka s kojim on, kao, branitelj, ima odlična iskustva. Evo zašto ga se Leljak dojmio:

“Tog dana 27.10.2016 na pokopu nevinih žrtva drugog svjetskog rata u Mariboru na groblju Dobrava bila mi je čast upoznati Romana Leljaka, čovjeka koji je otkrio Hudu Jamu.

Tog dana 794 žrtve napokon je pronašlo svoj mir u dostojnom pokopu, napokon su hrvatske kosti iskopane iz dubine barbarinog rova.

Tog dana zamolio sam Romana Leljaka da dođe u Petrinju 29.11.2016 i prikaže film Huda Jama, dao mi je svoj broj mobitela i projekcija je dogovorena.

Pred punom dvoranom u Hrvatskom domu Petrinja hrvatski narod je vidio dugo skrivanu istinu o zločinu zvijezde petokrake nad Hrvatima. Gledajući taj film kroz sjećanje vratio sam se u djetinjstvo sa postavljenim pitanjem svom tada živom ocu koje je glasilo:”Tata po kome sam ja dobio ime Ivo?” odgovor je bio:”Po svome pokojnom stricu.”

I to je bilo sve, nikada mi više nije spomenuo gdje je moj stric stradao, umro je sa tom tajnom. Par mjeseci nakon filma Huda Jama saznao sam istinu od starijeg bratića (1947 godište).

Pitao sam ga:”Brate reci mi pošto si stariji dali što znaš o smrti tvog ujaka, a moga strica Ive Vranića?”




Odgovor je bio:”Brate moj ujak, a tvoj stric ubijen je negdje u Sloveniji kao pripadnik Domobrana u 5 mjesecu 1945 godine”, a sve to je saznao od svoje mame, a moje tetke.

Ne znam što me je toliko vuklo da 27,10,2016 budem na pokopu i komemoraciji žrtava na groblju Dobrava, ali taj dan možda sam upalio svijeću za svog ubijenog strica po kojem sam dobio ime Ivo Vranić. Nakon filma u Petrinji Huda Jama je prikazana i u Glini i Sisku, na svaku projekciju došao je Romana Leljak. Nije mu bilo teško doći o svom trošku u Glinu i Sisak, ne tražeći ništa!
Bitna mu je istina koja razbija tamu, istina koja nezaustavljivo izlazi na svjetlo dana o koljačima i ubojicama Hrvata.

Velike zasluge za tu istinu idu i Velimiru Bujancu koji neumorno radi na skidanju stigme o Hrvatima kao ubojicama i hvala mu na tome!




Ponosan sam na svojih 6 godina provedenih u Domovinskom ratu jer tih 90′ obranili smo smo domovinu od petokrake i kokarde, iste te petokrake koja je ponovno krenula ubijati hrvatski narod, počinila bezbroj zločina na Ovčari, Škabrnji, Pounju i čitavoj Banovini.

I te zločine petokrake peta kolona na čelu sa ljudskim šljamom tkz. povjesničarima Tvrtkom Jakovinom, Hrvojom Klasićom, Damirom Markovinom pokušava opravdati. Taj šljam ne priznaje iskopane kosti Huda Jame, kosti iskopane pobijenih branitelja,njih to ne zanima.

Sada uz pomoć antihrvatskih medija Jutarnjeg lista,Večernjeg, 24 sata, Nacionala a jedinm djelom i HRT-a napadaju Romana Leljaka koji je javno rekao da ima krimen prošlosti, ali to Robertu Bajeušiju novinaru jutarnjeg smeća nije dovoljno, tom novinaru je važna istina šljama Tvrtka Jakovine koji se zgraža da Roman Leljak uđe u Državni arhiv i rasvjetli istinu,i stinu koja bi mogla razotkriti tko živi u stanovima od pobijenih Hrvata i židova 1945 u 5 i 6 mjesecu. Istinu o Jasenovcu i čije su kosti tamo?

Peta kolono, udbašijo, istinu koja je izašla na svjetlo dana ne možete zaustaviti i vrijeme je da platite za svaku prolivenu kap krvi hrvatskog naroda kako 1945 tako i 1990 godine! Dosta je laži!

Romana Leljaka nećete i ne možete zaustaviti! HRVI, branitelji, hrvatski narod i Crkva katolička su uz njega!

Ne prolaze više laži vaših mentora Dačića, Vulina, Vučića, Nikolića, Šešelja koji Blaženog Alojzija Stepinca nazivaju ratnim zločincem, a svom Mihajloviću i popu Đujiću Nediću dižu spomenike! Ne pomaže više ni Boris Jelinić iz Nacionala koji ministra obrane  generala Krističevića proglašava ubojicom civila u punom autobusu, ne prolaze više ni optužbe protiv moje braće po oružju HOS-a Damira Markuša Kutine jer našao se častan sudac iz Daruvara koji ga je oslobodio za legalnu oznaku HOS-a za dom spremni.

Ovim putem pozivam HR Sabor, premijera, predsjednicu po hitnom postupku donesite zakon o otvaranju državnog arhiva jer jučer je već kasno! NE dozvolite da peta kolona i UDBA unište građu iz arhiva neka u istu dobije uvid i Roman Leljak, Ante Nazor, Jakša Raguž, Josip Jurčević i drugi Hrvatski sinovi kojima je Hrvatska na srcu. Istina je vani i koliko god vi pljuvali po Romanu Leljaku, Bujancu, hrvatskim ratnicima ne možete nas zaustaviti, lustracija vam ne gine.

Jame pune kostiju svakim danom se otvaraju, izlaze zločini o ubijenim hrvatskim ranjenicima iz Sisačke bolnice odveženih u selo Crnac pobijeni i bačeni u Savu, otkriveno 6000 pobijenih na ulazu u šumu Brezovica sa križnog puta. Šuma Šašina kod Gline pobijeni Hrvati, pa Biljeg selo pobijeno 1200 Hrvata iz Slunja i Karlovca izvršnici i narednici Stevo Krajačić i Josip Boljkovac.

Ovo su samo neka mjesta u Sisačko-moslovačkoj županiji od 119 jama za koje se zna, a zna  i tzv povjesničar Hrvoje Klasić o tim ubojstvima bez ikakvog suda. Nema ništa u povijesnim knjigama nije bilo ni nema na satovima iz povijesti u školama, a zna se tko je takvu povijest pisao – krvava petokraka. Sada se piše povijest istine o 2. Svjetskom ratu i Domovinskom ratu na istini i dokumentima!”

Dragovoljac Domovinskog rata

Ivo Vranić-Buva

Petrinja

Autor:T. Budak
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.