Marko Lukunic/PIXSELL

BRANITELJ SI, NEZAPOSLEN, BEZ STATUSA HRVI? Dobre vijesti za ovakve branitelje!

Autor: S. Vučković

U 2017. godini predviđeni su sistematski pregledi za hrvatske branitelje koji su u borbenom sektoru u obrani suvereniteta sudjelovali više od 1.500 dana, a nisu ostvarili status HRVI, te nezaposlene hrvatske branitelje bez statusa HRVI u teškoj novčano-materijalnoj i zdravstvenoj situaciji.

 

Dobra vijest za hrvatske branitelje stiže iz Udruge HVIDR-a Zadar:

“Kako je Udruga HVIDR-a Zadar jedan od inicijatora ovakvog programa, zadovoljstvo nam izvijestiti o njegovom početku provođenja.

U  2017. godini predviđeni su sistematski pregledi za hrvatske branitelje :

–  koji su u borbenom sektoru u obrani suvereniteta sudjelovali više od 1.500 dana, a nisu ostvarili status HRVI, te
–  nezaposlene hrvatske branitelje bez statusa HRVI u teškoj novčano-materijalnoj i zdravstvenoj situaciji.

Ostale kategorije hrvatskih branitelja će ići na sistematske preglede od iduće godine.

Slijedom navedenog, izvješćujemo svoje članove  te sve hrvatske branitelje koji udovoljavaju gore navedenim uvjetima o početku provođenja sistematskih pregleda, te ih pozivamo da se prijave i na taj način aktivno sudjeluju u očuvanju, unapređenju i kontroli svog zdravlja.




Svi zainteresirani se mogu osobno javiti u Područnu jedinicu Ministarstva branitelja, Molatska 11a u Zadru ili na broj telefona: 023/313-970.

Ivica Arbanas, predsjednik Udruge HVIDR-a Zadar

 




Autor:S. Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.