ZA SVE NOSTALGIČNE: Pogledajte koji legendarni mobitel se vratio u prodaju!

Autor: Nikica Gović

Svoju novu eru ovaj mobitel je doživio prije koju godinu kada su po internetu počele kružiti šaljive slike i priče o njegovoj izdržljivosi. Sve u svemu dobre vijesti za sve one koji žele sa sobom imati telefon spreman za gotovo sve prilike.

Oni kojima su dojadili “pametni telefoni”, baterije koje se brzo prazne i vječni tehnički problemi s mobitelom sad imaju razloga za veselje. Na stranicama internet-trgovca AliExpress sljedećih nekoliko dana bit će moguće kupiti legendarni, i po mnogima neuništivi mobitel Nokia 3310!

Cijena ovog komada nostalgije koji stane u vaš džep biti će 6 eura, a pošiljku iz Singapura će se čekati oko tri do četiri tjedna. Podsjećamo, Nokia 3310 dosegao je visoku popularnost još 2000. godijne i prodan je u 126 milijuna primjeraka.

Međutim, svoju novu eru doživio je prije koju godinu kad su po internetu počele kružiti šaljive slike i priče o izdržljivosti ovog kultnog mobitela. Sve u svemu dobre vijesti za sve one koji žele sa sobom imati telefon spreman za gotovo sve prilike.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.