Screenshot: WhatsApp

WhatsApp će zabraniti pristup milijunima svojih korisnika: Provjerite jeste li među njima!

Autor: A. P.

''Ako koristite neki od starijih uređaja, preporučujemo vam da nadogradite novu verziju", poručili su iz kompanije.

Do kraja godine mijenjaju se neke od postavki WhatsApp aplikacije za chat i u svakodnevnoj komunikaciji.

Aplikacija tako neće biti dostupna određenim starijim modelima mobilnih uređaja. WhatsApp više neće moći koristiti svi modeli Blackberry telefona, neki modeli iz Nokije (Nokia S40 i Nokia Symbian S60), ali i uređaji koji koriste Android 2.1, Android 2.2 te Windows Phone 7.1 operativne sustave.

“Jedva čekamo naših sljedećih sedam godina, želimo se fokusirati na mobilne platforme koje koristi najveći broj korisnika. Zato ćemo do kraja 2016. godine prestati podržavati određene mobilne platforme. I dok je većina njih bila važan dio naše priče, one sada ne nude ono što nam je potrebno da proširimo mogućnosti naše aplikacije u budućnosti. Ovo je bila teška odluka, ali ispravna jer želimo da pružimo ljudima bolje načine da ostanu u kontaktu s voljenima. Ako koristite neki od starijih uređaja, preporučujemo vam da nadogradite novu verziju”, poručili su iz kompanije.

Autor:A. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.