Foto: Facebook

Nova Facebook opcija oduševit će sve ljubitelje sporta

Autor: M.N.

Riječ je o platformi pod nazivom "Facebook Sports Stadium", gdje će se ažurirati sva događanja vezana uz sport, od rezultata, komentara navijača, statistike i analize stručnjaka.

Iz Facebooka su priopćili da najveća društvena mreža postaje najveći globalni “stadion”, sa 650 milijuna ljubitelja sporta.

Glavni je cilj ljubiteljima sporta pružiti dodatne mogućnosti, a osim praćenja sportskih događanja, korisnici će moći na interaktivan način razgovarati o sportu, pratiti rezultate i analize stručnih komentatora.

Kada je riječ o prijenosu sportskih vijesti uživo, ovo je Facebookov konkretan pokušaj u nastojanju da još više konkurira Twitteru. Ova opcija na Facebooku trenutno prati samo američki nogomet, što će biti posebno zanimljivo zbog nadolazećeg Super Bowla koji se održava 7. veljače.

Iz Facebooka poručuju da će vijesti uskoro proširiti na nogomet i košarku. Nova opcija trenutno je dostupna korisnicima iPhone uređaja u SAD-u, ali uskoro će se proširiti i na ostale zemlje svijeta.

Autor:M.N.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.