‘MAMINJO’ UZVRAĆA UDARAC: Pogledajte igru za mobitel, inspiriranu najpoznatijim licem hrvatskog nogometa i njegovoj borbi protiv ‘mučkih podmetanja’!

Autor: Nikica Gović

"Radi se o mobilnoj igri za Android uređaje, šaljive tematike u kojoj je glavni lik Maminjo koji podsjeća na jednu od naših poznatih osoba. Igra je potpuno besplatna te nema sadržaja koji se naplaćuje, igra je napravljena u šali te se kao takva i predstavlja", stoji u priopćenju tvrtke, no znate kako se kaže, sve slučajnosti su namjerne.

U sklopu trenutnih događanja u jednom hrvatskom nogometnom klubu, programeri tvrtke GlobIT odlučili su se malo našaliti te su napravili “Maminjo”, zabavnu igru za pametne mobitele u kojoj je igraču zadatak da u ulozi, takozvanog “borca za slobodu” obrani njegov voljeni Dnamo od Sila zla koje mu stalno podmeću na terenu.

Naoružan do zuba, “Maminju” je zadatak postići što veći rezultat uništavanje likova Sile Zla, za svako uništavanje znaka Dnamo gubi se jedan život, a za svakih 50 bodova dobije se život, a zatim i nešto više.

“Radi se o mobilnoj igri za Android uređaje, šaljive tematike u kojoj je glavni lik Maminjo koji podsjeća na jednu od naših poznatih osoba. Igra je potpuno besplatna te nema sadržaja koji se naplaćuje, napravljena je u šali te se kao takva i predstavlja”, stoji u priopćenju tvrtke, no znate kako se kaže, sve slučajnosti su namjerne.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.