Edward Snowden od sada i na Twitteru: Već je ‘uzburkao vode’! (FOTO)

Autor: M.N.

Bivši suradnik Agencije za nacionalnu sigurnost SAD-a, Edward Snowden, priključio se popularnoj društevnoj mreži Twitter.

Edward Snowden, tzv. “zviždač”, bivši radnik američkih agencija CIA i NSA,  poslao je svoj prvi “tweet”. Napisao je “Can you hear me now?” (“Čujete li me sada?”)

Snowden je već nakon pola sata aktivnog Twitter profila dobio preko 50 000 pratitelja, a trenutno ih ima 250 000. Njegov drugi “tweet” glasi: “Sada imamo vodu na Marsu. Mislite li da je potrebna putovnica da biste otišli tamo? Pitam za prijatelja”, što je očigledna šala na njegov račun.

Naime, Snowden od 2013. živi u Rusiji, gdje je dobio azil, nakon što je napustio SAD i otkrio da američka Nacionalna služba sigurnosti za koju je radio špijunira milijune osoba u svijetu, uključujući i lidere nekih država.

Autor:M.N.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.