APPLE RUŠI SVE REKORDE: Novi iPhone prodan u 13 milijuna primjeraka

Autor: M.N.

Kompanija Apple objavila je podatak da je tijekom proteklog vikenda prodano više od 13 milijuna primjeraka novog iPhonea 6S i 6S Plus.

Ovom je brojkom srušen rekord Appleove prodaje koji je do prekjučer držao iPhone 6 i iPhone 6 Plus, a koji je zabilježen prošle godine tijekom prvog vikenda prodaje uređaja.

iPhone je ovaj put u prodaju pušten i u Kini, što je vjerojatno doprinijelo rušenju rekorda. Naime, prošle godine iPhone 6 u toj zemlji nije pušten u prodaju sve do listopada.

“Prodaja novih Apple uređaja je fenomenalna i prelazi sve prethodne prodaje tijekom vikenda”, rekao je direktor Applea, Tim Cook, dodavši da su kupci zadovoljni tehnologijom 3D Touch i Live Photos.

Novi flagship telefoni kompanije Apple u većem dijelu svijeta, uključujući Italiju, Španjolsku i Rusiju, postat će dostupni tek 9. listopada.

Autor:M.N.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.