SUPERLUKSUZ ZRAČNOG PRIJEVOZA: Ovako izgleda let u stilu Mercedes S-klase (FOTO)

Autor: M.N.

Mercedes-Benz Style i Lufthansa Technik predstavili su koncept VIP kabine putničkog zrakoplova koja ima čak i kamin!

Većina ljudi zna da je Mercedes-Benz S-klasa jedna od najluksuznijih serijskih limuzina u ponudi i sinonim luksuznog prijevoza na četiri kotača. No, prijevoz u stilu S-klase mogao i prijeći okvire kopnenog prijevoza.

Naime, Mercedes-Benz Style i Lufthansa Technik predstavili su koncepte putničkih VIP kabina zrakoplova Boeing 747-8, inspirirane Mercedesovom S-klasom, kako dizajnom, tako i opremom i elementima unutrašnjosti ovog prestižnog modela.

Zahvaljujući Mercedesovoj Magic Sky tehnologiji, paneli (prozori) se mogu elektronski zatamnjivati, i to od potpuno neprozirnog (crnog) pa do pune transparencije, a po prvi put, Lufthansa Technik predstavlja i kamin u jednoj letelici, sve u cilju savršenog ugođaja.

Projekt koncepta budućeg superluksuznog VIP prijevoza trenutno je izložen na eBace konvenciji (European Business Aviation Convention & Exhibition) koji se održava u Ženevi.

Autor:M.N.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.