Sakrij oglas
 Veličina slova HELLO DIRTY KITTY

Hello Kitty motorno ulje? Ne, nije šala, stvarnost je

  • Autor: Dinko Hodžić
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
Hello Kitty nije samo razigrani lik za djecu, u Japanu je to jedan od najpoznatijih brandova. Oni rade skoro sve, od motornih ulja, invalidskih kolica pa sve do oružja.

U zadnjih nekoliko godina vidjeli smo razne oblike promocija i suradnji, ali nijedna od tih nas nije mogla pripremiti za ovo smo otkrili prije nekoliko dana. U suradnji o kojoj niste mogli ni sanjati pa čak i da ste imali maštu petogodišnjaka, naime AGIP, podružnica talijanske naftne tvrtke ENI SpA, nedavno je udružila snage s tvrtkom koja posjeduje prava na ime Hello Kitty.

Motorno ulje će se distribuirati isključivo u Japanu , nositi će sliku mačke s crvenom mašnom na lijevom uhu. Nismo sigurni tko je od njih došao na ideju o uparivanju slatke male mačkice i nečega prljavoga kao što je motorno ulje, tko god da je, priznajemo, ideja je vrlo maštovita i nadamo se da će ispuniti očekivanja.


  • Autor: Dinko Hodžić
  • Photo: google
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
 

      
Zadnje vijesti
Auto-moto Nakon ovoga više nikad nećete pretjecati vozila! (VIDEO)

Pogledajte kako je ovaj vozač za dlaku uspio izbjeći smrt!

Auto-moto (NE)UOČLJIVA RAZLIKA: Land Wind X7 kao kopija Range Rovera Evoque! (FOTO)

Prijašnjih smo godina svjedočili rješenjima koja su bila vrlo slična europskim modelima (poput BMW-a X5 i Shuanghuan CEO), no ovaj kineski model najvjernija je "kopija" do sada!

Auto-moto Odvezite svoj automobil na besplatan tehnički pregled

Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila.

Auto-moto DO 'STOTKE' ZA 1,5 SEKUNDU: Chevrolet Chaparral 2X na laserski pogon! (FOTO/VIDEO)

U pitanju je Chaparral 2X Vision Gran Turismo, posebno konstruiran ultrapopularnu igru Gran Turismo 6, a predstavlja futuristički trkaći automobil koji izgleda kao iz nekog SF filma.

Najčitanije