Sakrij oglas
 Veličina slova HELLO DIRTY KITTY

Hello Kitty motorno ulje? Ne, nije šala, stvarnost je

  • Autor: Dinko Hodžić
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
Hello Kitty nije samo razigrani lik za djecu, u Japanu je to jedan od najpoznatijih brandova. Oni rade skoro sve, od motornih ulja, invalidskih kolica pa sve do oružja.

U zadnjih nekoliko godina vidjeli smo razne oblike promocija i suradnji, ali nijedna od tih nas nije mogla pripremiti za ovo smo otkrili prije nekoliko dana. U suradnji o kojoj niste mogli ni sanjati pa čak i da ste imali maštu petogodišnjaka, naime AGIP, podružnica talijanske naftne tvrtke ENI SpA, nedavno je udružila snage s tvrtkom koja posjeduje prava na ime Hello Kitty.

Motorno ulje će se distribuirati isključivo u Japanu , nositi će sliku mačke s crvenom mašnom na lijevom uhu. Nismo sigurni tko je od njih došao na ideju o uparivanju slatke male mačkice i nečega prljavoga kao što je motorno ulje, tko god da je, priznajemo, ideja je vrlo maštovita i nadamo se da će ispuniti očekivanja.


  • Autor: Dinko Hodžić
  • Photo: google
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
 

      
Zadnje vijesti
Auto-moto Korisni savjeti za vožnju po magli

Istraživanja pokazuju da čak oko 90 % lančanih sudara nastane zbog magle!

Auto-moto Smanjene cijene najma vozila u Fleet rent a caru!

Ususret nadolazećoj sezoni skijanja cijene najma vozila su niže nego ikad prije.

Auto-moto Vozači, ne zaboravite: Obavezna uporaba zimske opreme!

Prema Odluci, obavezna uporaba zimske opreme, odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika javlja HAK.

Auto-moto DUBAI SUPER SPRINT: Više od 150 egzotičnih automobila na ulicama Dubaija! (FOTO/VIDEO)

Dubai je zasigurno jedno od rijetkih mjesta u svijetu gdje na jednom mjestu možete vidjeti svu elitu današnje automobilske industrije - od luksuznih do egzotičnih supersportskih automobila.

Izdvojeno