Sakrij oglas
 Veličina slova HELLO DIRTY KITTY

Hello Kitty motorno ulje? Ne, nije šala, stvarnost je

  • Autor: Dinko Hodžić
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
Hello Kitty nije samo razigrani lik za djecu, u Japanu je to jedan od najpoznatijih brandova. Oni rade skoro sve, od motornih ulja, invalidskih kolica pa sve do oružja.

U zadnjih nekoliko godina vidjeli smo razne oblike promocija i suradnji, ali nijedna od tih nas nije mogla pripremiti za ovo smo otkrili prije nekoliko dana. U suradnji o kojoj niste mogli ni sanjati pa čak i da ste imali maštu petogodišnjaka, naime AGIP, podružnica talijanske naftne tvrtke ENI SpA, nedavno je udružila snage s tvrtkom koja posjeduje prava na ime Hello Kitty.

Motorno ulje će se distribuirati isključivo u Japanu , nositi će sliku mačke s crvenom mašnom na lijevom uhu. Nismo sigurni tko je od njih došao na ideju o uparivanju slatke male mačkice i nečega prljavoga kao što je motorno ulje, tko god da je, priznajemo, ideja je vrlo maštovita i nadamo se da će ispuniti očekivanja.


  • Autor: Dinko Hodžić
  • Photo: google
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
 

      
Zadnje vijesti
Auto-moto VIDEO: Vozač 'genijalac', podignuta prikolica kamiona i nadolazeći most; nije moglo dobro završiti

Ovaj vozač kamiona doista se nije iskazao inteligencijom. Pogledajte video!

Auto-moto Detaljno pranje automobila

Ljetna sezona za vozila je i službeno počela pa se, osim zimskih guma, treba riješiti i nečistoće koju je zima nanijela našem automobilu, na vidljivim i skrivenim mjestima.

Auto-moto UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Motorom u provaliju!

Pogledajte kako se naizgled opuštena vožnja može pretvoriti u veliku nezgodu!

Auto-moto UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Nakon ovoga više nikada nećete koristiti mobitel za vrijeme vožnje!

Kampanje za sigurnost u prometu uvijek su se fokusirale uglavnom na prevenciju vožnje u alkoholiziranom stanju, no ovaj trend bi se uskoro mogao promijeniti.

Izdvojeno