Sakrij oglas
 Velièina slova HELLO DIRTY KITTY

Hello Kitty motorno ulje? Ne, nije šala, stvarnost je

  • Autor: Dinko Hodžić
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
Hello Kitty nije samo razigrani lik za djecu, u Japanu je to jedan od najpoznatijih brandova. Oni rade skoro sve, od motornih ulja, invalidskih kolica pa sve do oružja.

U zadnjih nekoliko godina vidjeli smo razne oblike promocija i suradnji, ali nijedna od tih nas nije mogla pripremiti za ovo smo otkrili prije nekoliko dana. U suradnji o kojoj niste mogli ni sanjati pa čak i da ste imali maštu petogodišnjaka, naime AGIP, podružnica talijanske naftne tvrtke ENI SpA, nedavno je udružila snage s tvrtkom koja posjeduje prava na ime Hello Kitty.

Motorno ulje će se distribuirati isključivo u Japanu , nositi će sliku mačke s crvenom mašnom na lijevom uhu. Nismo sigurni tko je od njih došao na ideju o uparivanju slatke male mačkice i nečega prljavoga kao što je motorno ulje, tko god da je, priznajemo, ideja je vrlo maštovita i nadamo se da će ispuniti očekivanja.


  • Autor: Dinko Hodžić
  • Photo: google
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
 

      
Zadnje vijesti
Auto-moto Ovo je prvi automobil koji svijetli u mraku (VIDEO)

Električni Nissan Leaf prvi je automobil koji može svijetliti u mraku.

Auto-moto NEVJEROJATNO: Ovako izgleda motor Audija TT nakon 135 000 km bez promjene ulja! (FOTO)

Često se događa da ljudi uopće ne provjeravaju stanje ulja u motoru svog automobila, ali da ga netko ne mijenja godinama, a pogotovo nakon prijeđenih više od 100 000 kilometara, zaista je nevjerojatno

Auto-moto Možete li vjerovati da je moguće preživjeti ovakav sudar?! (VIDEO)

Ovaj je vozač zaista imao više sreće nego pameti!

Najčitanije