Sakrij oglas
 Velièina slova HELLO DIRTY KITTY

Hello Kitty motorno ulje? Ne, nije šala, stvarnost je

  • Autor: Dinko Hodžić
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
Hello Kitty nije samo razigrani lik za djecu, u Japanu je to jedan od najpoznatijih brandova. Oni rade skoro sve, od motornih ulja, invalidskih kolica pa sve do oružja.

U zadnjih nekoliko godina vidjeli smo razne oblike promocija i suradnji, ali nijedna od tih nas nije mogla pripremiti za ovo smo otkrili prije nekoliko dana. U suradnji o kojoj niste mogli ni sanjati pa čak i da ste imali maštu petogodišnjaka, naime AGIP, podružnica talijanske naftne tvrtke ENI SpA, nedavno je udružila snage s tvrtkom koja posjeduje prava na ime Hello Kitty.

Motorno ulje će se distribuirati isključivo u Japanu , nositi će sliku mačke s crvenom mašnom na lijevom uhu. Nismo sigurni tko je od njih došao na ideju o uparivanju slatke male mačkice i nečega prljavoga kao što je motorno ulje, tko god da je, priznajemo, ideja je vrlo maštovita i nadamo se da će ispuniti očekivanja.


  • Autor: Dinko Hodžić
  • Photo: google
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
 

      
Zadnje vijesti
Auto-moto Porsche u Ženevi predstavio Cayman GT4 (FOTO)

Porsche je na Sajmu automobila u Ženevi predstavio najsnažniju verziju svog modela Cayman.

Auto-moto 'Goodyear' predstavio futurističku gumu koja proizvodi električnu energiju (FOTO)

Goodyear' futurističke gume koje imaju sposobnost proizvodnje električne energiju predstavljen je na ovogodišnjem Međunarodnom salonu automobila u Ženevi.

Auto-moto Ova je plavuša razbila sve predrasude o ženama vozačima! (VIDEO)

Vicevi i šale na račun ženskih vozača su česte, ali da stereotipi nisu uvijek točni, pokazala je kompanija "Ford" u svom zabavnom videu.

Najčitanije