Sakrij oglas
 Veličina slova HELLO DIRTY KITTY

Hello Kitty motorno ulje? Ne, nije šala, stvarnost je

  • Autor: Dinko Hodžić
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
Hello Kitty nije samo razigrani lik za djecu, u Japanu je to jedan od najpoznatijih brandova. Oni rade skoro sve, od motornih ulja, invalidskih kolica pa sve do oružja.

U zadnjih nekoliko godina vidjeli smo razne oblike promocija i suradnji, ali nijedna od tih nas nije mogla pripremiti za ovo smo otkrili prije nekoliko dana. U suradnji o kojoj niste mogli ni sanjati pa čak i da ste imali maštu petogodišnjaka, naime AGIP, podružnica talijanske naftne tvrtke ENI SpA, nedavno je udružila snage s tvrtkom koja posjeduje prava na ime Hello Kitty.

Motorno ulje će se distribuirati isključivo u Japanu , nositi će sliku mačke s crvenom mašnom na lijevom uhu. Nismo sigurni tko je od njih došao na ideju o uparivanju slatke male mačkice i nečega prljavoga kao što je motorno ulje, tko god da je, priznajemo, ideja je vrlo maštovita i nadamo se da će ispuniti očekivanja.


  • Autor: Dinko Hodžić
  • Photo: google
  • Datum: utorak, 29. lipnja 2010. u 15:57
 

      
Zadnje vijesti
Auto-moto Od sutra poskupljuje tehnički pregled vozila!

Na više cijene registracije posebno su ogorčeni vozači kamiona.

Auto-moto Pronađen glavni krivac zbog kojeg su žene vozači na lošem glasu! (VIDEO)

Većina žena su bolji vozači i od pojedinih muškaraca, ali ova je dama svojim dvominutnim parkiranjem samo doprinijela stereotipu da su žene ipak nešto manje spretne za volanom. Pogledajte video i s

Auto-moto Markerom obojala suprugov automobil i pretvorila ga u umjetničko djelo! (FOTO)

Slike u galeriji prikazuju izgled nakon 100 sati crtanja, a preko umjetničkog djela apliciran je poseban sloj laka kako se crtež ne bi obrisao.

Izdvojeno